Sport

Egy hónap múlva szül, mégis karateversenyt nyert egy bátor nigériai amazon

szs

Létrehozva: 2021.04.09.

Harminc nap múlva befekszik a szülőszobába egy nigériai karate-versenyzőnő, a 26 éves Aminat Idrees, de előtte a formagyakorlatával a Nemzeti Sportfesztiválon bajnoki címet szerzett.

Forrás: Twitter

Fittyet hányt arra, hogy nyolchónapos terhes, tudniillik rajthoz állt egy nigériai karateviadalon Aminat Idrees. De nem csak próbálkozott, hanem az élen is végzett.

SIMÁN NYERTE A VIADALT

Persze nem rúgták meg őt, tehát a magzata sem volt veszélyben, és ő sem bántott másokat a tatamin, hiszen mindössze a formagyakorlatokban próbálkozott, az pedig veszélytelennek számít.

Abban valóban semmi veszélyforrás sincs - mondta el később a Nemzeti Sportfesztivált nyert bátor hölgy.

- A taekwon-do, amit űzök, amúgy is egy nyugalmas sportág, hiszen a formagyakorlatok során csak a kéz- és lábtechnikákat kellett bemutatnom, az pedig nálam egy rutinfeladat.

FORMAGYAKORLATA FENOMENÁLIS

Most aztán felhőtlenül örül a sikerének, mert mint tudatta, bemutatja majd az aranyérmét születendő kisbabájának. A pontozók is csak néztek, majd egymás után mutatták fel a magas értékeket fenomenlális kata-gyakorlatára.

-A taekwon-do az a karateirányzat, amelyik az embereket megtanítja arra, hogyan bánjanak tökéletesen a testükkel - tette hozzá a boldog győztes.

ENGEDÉLYT KAPOTT ORVOSÁTÓL

Persze Idrees azért a versenyszervezőktől, illetve saját nőgyógyászától is engedélyt kért arra, hogy tatamira léphessen az említett viadalon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek