Sport

Stollár miatt szakított Fucsoviccsal a párja?

Turcsik Norbert

Létrehozva: 2021.02.19.

Már két hónapja nem alkot párt a legjobb magyar teniszező, Fucsovics Márton és menyasszonya, Anett. Teniszberkekben azt rebesgetik, egy harmadik fél miatt ment tönkre a kapcsolatuk.

Eltűntek a barátnőjével közös fotók Fucsovics Márton Instagram-oldaláról, ami nem véletlen, hiszen már karácsony óta már nem alkotnak egy párt Anettal. A 29 éves teniszező 2016 augusztusában ismerkedett meg a Böszinek becézett csinos hölggyel, akinek 2017 novemberében a Maldív-szigeteken meg is kérte a kezét. 

A fiatalok 2018 nyarára tervezték az esküvőt, ám az Australian Openen kétszer, míg a Roland Garroson egyszer negyedik körig jutó Marci elhalasztotta a nagy napot, mondván nemrég tört be a teniszelitbe, és ahhoz, hogy ott ragadjon, a karrierjére kell koncentrálnia. 

Lapunk úgy értesült, a világranglista 55. játékos már akkor érezte, hogy a kapcsolatukban nincs minden teljesen rendben. Anett akkoriban még sok külföldi tornára elkísérte az élsportolót, akire nem minden esetben volt jó hatással a jelenléte. A közelállók szerint a budapesti hölgy sokszor nem érezte, hogy egy profi játékost hogyan kellene támogatnia a mindennapokban, és nem voltak ritkák közöttük a féltékenykedésből adódó veszekedések sem.

Állítólag a menyasszony akkor is nagyon kiakadt, amikor Fucsovics tavaly májusban a járvány miatt zárt kapus Budapest Kupán vegyespárost alkotott Stollár Fannyval.

Az meg már csak olaj volt a tűzbe, hogy teniszberkekben elkezdték rebesgetni, hogy a szexi fotóiról elhíresült teniszezőnő és Marci között akár több is lehet barátságnál. 

A történet teljesen megmételyezte a sportoló és Anett kapcsolatát, aminek szakítás lett a vége. 

Természetesen kerestük Fucsovicsot, a menyasszonyát és Stollárt is, de egyelőre egyiküket sem sikerült elérnünk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek