Sport

Tovább olvadt a Fradi előnye

Címkék
Fradi

(t)

Létrehozva: 2020.03.09.

Habár két meccsel kevesebbet játszott a Fradi a Fehérvárnál, az előnye már csak egy pont az élen a zalaegerszegi iksz után (1-1). A ha­zaiak eközben jogosan kérnek számon egy elmaradt tizenegyest.

Hiába tűnt a 21. forduló után, hogy a Ferencváros a MOL Fehérvár legyőzésével (1-0) eldöntötte a bajnoki cím sorsát, az elmúlt három körben öt pontot szórtak el a zöld-fehérek, így már csak egy pont előnnyel, igaz, két elmaradt meccsel a tarsolyukban várják az izgalmas folytatást.

Ahogy számítani lehetett rá, a fennállása 100. évfordulóját ünneplő, egyre jobb formába lendülő Zalaegerszeg ellen nem volt könnyű dolga a Fradinak. Hiába szerzett vezetést Szerij Rebrov csapata már a 20. percben, a ki­esés elől menekülő kék-fehérek egyenrangú partnerek voltak, sőt a második félidőben közelebb álltak a győzelemhez.  

– Több helyzetet alakítottunk ki, sajnos, a nagy részét kihagytuk, amikor pedig nem mi hibáztunk, valaki más... Mezőkövesden a játékosomat kiállították, és tizenegyest ítéltek ellene egy olyan mozdulat miatt, amelyre most továbbot intett a játékvezető... – panaszkodott Márton Gábor, a ZTE vezetőedzője, aki Lovrencsics Gergő tizenhatoson belüli kezezésére utalt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek