Sport

Labdarúgó NB I – Gólöröm nélkül készül Dragóner

K. B.

2020. február 22. szombat 11:15

Érzelemdús este vár a Dragóner családra: az ősfradista Attila fia, Filip először játszhat ellenfélként a zöldfehérekkel. A kövesdi támadó képtelen lenne gólt ünnepelni egykori klubja ellen.

Különleges meccs vár a Mezőkövesd játékosára, Dragóner Filipre. A Fradi-legenda fia először léphet pályára a zöld-fehérek ellen. A fiatal támadó – akinek kölcsönből való visszatérését 21. szülinapján jelentette be az NB I-ben harmadik csapat – édesapja 249 magyar bajnokit játszott az FTC színeiben, de ő maga is csecsemőkora óta 2016-ig volt a Fradi család tagja.

– Különleges lesz, az Üllői úton nőttem fel, ott lettem utánpótlás-válogatott játékos, és a felnőttcsapatban is bemutatkoztam – mesélte a Borsnak Filip, aki egy Liga Kupa-meccsen játszott a nagy csapatban. Az akkori kezdőből már senki nem játszik ott, így korábbi társsal nem, a Fradi Táborral viszont újra találkozik.

– Mai napig kiráz a hideg tőlük. Emlékszem, a régi Albert Sta­dionban, amikor labdát szedtem apáék meccsein, mindig a Tábor előtt akartam lenni. Előfordult, hogy nem is a meccset néztem, hanem a szurkolókat. Ezért sem ünnepelném, ha sikerülne a kapuba találnom – jelentette ki a csatár, aki készen áll megküzdeni a helyéért a csapatban kiváló formában lévő posztriválisaival.

A család egyébként ezer szállal kötődik a Fradihoz, Filip öccse, Áron a klub U17-es csapatában játszik. Kérdés, kinek szurkolnak ma?

– Nehéz helyzet, nem tudom… Remélem, nekem – tette hozzá mosolyogva Filip. Édesapja, Attila sem tudott erre egyértelmű választ adni lapunknak. – Szívemből szurkolok majd, amiben ott van a fiam, de a Fradi is – mondta a korábbi válogatott védő, aki büszke, hogy gyermeke megállja a helyét ezen a szinten.

További cikkek

Gyász

Igazi harcos volt, Csollány Szilveszter sok pofont kapott az élettől

Gyász

Nem Csollány Szilveszteré az első, értelmetlenül korai halál a 2000-es olimpia magyar dobogósai közül

Ez is érdekelhet

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

life.hu

Till Attila: "A koronavírus megtámadta a gyenge pontomat"

mandiner.hu

Orosz kivonulást követel a Litván Nagyfejedelemség területéről egy litván politikus

feol.hu

Megrendítő pillanatok egy fehérvári üzletben - Hosszú ideig küzdöttek egy férfi életéért

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

nemzetisport.hu

NBA: 16 239 meccsre egy ilyen csoda jutott; most újra – videó!

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó