Sport

Stollár Fannynak nincs férfiideálja

Szabó Sándor

Létrehozva: 2019.03.16.

Rengeteg férfitól kap üzenetet a gyönyörű teniszező, Stollár Fanny, ám senkinek sem válaszol, ugyanis jelenleg csak sportkarrierjére szeretne összpontosítani.

A négy Grand Slam-viadal – Melbourne, Wimbledon, New York, Párizs – közül melyik sportértékét tartja a legjelentősebbnek?

A US Openen szeretnék nyerni a legjobban, kedvelem az amerikai versenyeket. Charlestonba szívesen megyek, hiszen ott értem el a legjobb eredményeimet, nyaralni Miamiba járok a legszívesebben.

A tokiói olimpián láthatjuk?

Remélem, ez a fő céljaim egyike. Tokióban 64-en rajtolnak egyéniben, harmincketten párosban, egy országból pedig legfeljebb négy teniszező szerepelhet.

Világjárása közben alighanem híres sportolókkal is összefutott.

Értelemszerűen számos teniszezővel igen, a legemlékezetesebb élményem mégis az NBA-kosárlabdázóval, James Hardennel való beszélgetésem volt. Amúgy ha Houstonban versenyzem, a Rockets tulajdonosa, Tilman Fertitta családjánál szállok meg.

Mogyoródi lakos lévén lá­togatja-e a magyar F1-es futamot?

Sajnos amikor azt rendezik, jobbára külföldön versenyzem. Tévén persze figyelem a viadalokat, a brit Lewis Hamiltonnak drukkolok.

Mondja, nem tolon­ganak a férfiak a kegyeiért?

Számos rajongótól kapok üzenetet, ám következetesen senkinek sem válaszolok. Remélem, megértik, hogy most csak a teniszre összpontosítok.

Elárulná, milyen típusú fiatalember a kedvence?

Nincs férfiideálom. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek