Sport

Idegesíti Rebrovot, hogy Böde a király

(t)

Létrehozva: 2019.02.04.

Az élet nagy rendező, amely a hétvégén kárpótolta Böde Danielt. Volt abban ugyanis valami sorsszerű, hogy a 76. percben ismét csak csereként számba vett Fradi-kedvenc szerezte a győztes gólt a Honvéd elleni első tavaszi bajnokin a Groupama Arénában. A Szerhij Rebrov ténykedése alatt háttérbe szoruló madocsai csatárban volt egyedül elég higgadtság a kapu előtt, hogy betaláljon.

Bödéből a találatát követően hatalmas feszültség tört elő, a Fradi legvérmesebb drukkerei előtt, a labdafogó hálót rángatva ünnepelte találatát. Ismert, a 32 éves támadó tavaly decemberben a Mezőkövesd elleni bajnokin (3-2) zokon vette, hogy ukrán edzője már a 61. percben lecserélte, ezért levonulása közben nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt, és a kabátját földhöz vágta. Viselkedése nem maradt megtorlatlanul, Rebrov döntése értelmében a Vidi elleni utolsó őszi fordulóban kitiltották a keretből. Habár sokan arra számítottak, hogy Böde esetleg már a télen csapatot vált, végül fogait összeszorítva végigcsinálta a téli felkészülést, és ha csak rövid időre, de meg is kapta a lehetőséget a Honvéd ellen. Habár Rebrov örült a támadó győztes góljának, amikor az újságírók folyamatosan Bödéről kérdezték, elpattant nála a húr.

Böde gólja a Honvéd ellen

„Van valami sorsszerű ebben” – reagált Hajdú B. István Böde Dániel találatára.A decemberben fegyelmi gondok miatt a csapatból kitett Fradi-csatár az NB I első tavaszi fordulójában csereként állt be a Honvéd ellen, hat perccel később győztes gólt szerzett. A gólöröm (és a társak, például Lanzafame reakciója) mindent elárul.

Közzétette: M4Sport – 2019. február 2., szombat

– Miért minden kérdés Daniról szól? A többi játékos is mindent megtett kilencven percen keresztül. Ez nem Dani győzelme, hanem a csapaté, azoké is, akikről nem kérdeznek – mondta kissé feldúltan az ukrán. Góljával a Fradi sztárja egyébként tovább javította a hatékonysági mutatóját: 15 bajnokin 751 percet töltött ebben az idényben a pályán, és már hat gólt szerzett, azaz 125 percenként eredményes.

NB I, 19. forduló

További eredmények
MTK–Paks 1-2
Vidi–Puskás 0-3
DVSC–Újpest 0-0
Haladás–Kisvárda 0-1
DVTK–Mezőkövesd 1-1
Az élmezőny:
1. FTC 42 pont,
2. Vidi 34,
3. DVSC 31,
4. Honvéd 29
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek