Sport

Családja követi Rebrovot Budapestre

K. B.

Létrehozva: 2018.08.25.

Feleségével és két kisgyermekével költözik a magyar fővárosba a Fradi hétvégén debütáló edzője, Szerhij Rebrov. A család zöldövezetben, a Népligethez közel keresi új otthonát.

Áprilisban adott életet második gyermeküknek, Alekszandernek Rebrov felesége, Anna Rebrova, aki három éve szintén egy kisfiúval, Nyikitával ajándékozta meg férjét.

– Szerhij nagyon családcentrikus, sok időt tölt a feleségével és a gyerekekkel – mesélte a Borsnak Varga Sándor, aki már több mint húsz éve menedzsere, barátja az edzőnek. – A család még nem érkezett meg Budapestre, de a következő feladat, hogy keressünk nekik egy nagyon szép házat egy kellemes környezetben, ahol jól érzik magukat. Szempont az is, hogy közel legyen az edzőközponthoz. Ehhez pedig a klubtól is megkapjuk a segítséget. Én is mindenben támogatom Szerhijt, hogy kizárólag a munkára koncentrálhasson, ezért például óvodát is elkezdtem keresni a nagyobbik gyermeknek.

Az ukrán szakembernek van egy harmadik fia is még az első házasságából, a 18 éves Dimitrij, aki Kijevben született, és többek között édesapja korábbi klubjában, a Dinamóban focizott is, de jelenleg már Londonban él. A Fradi edzőjének vele is szoros a kapcsolata, nemrég egy egész hetet töltött nála az angol fővárosban.

Varga elmondta a Borsnak, hogy Rebrovnak nagyon tetszik Budapest. Már az első napon sétált egyet a Duna-parton, majd a budai Várban, ugyanis korábban csak átutazóban járt nálunk. Az első foglalkozások jó hangulatban teltek a Népligetben, segítőjével, Gera Zoltánnal is egyből megtalálták a közös hangot, amikor a Premier  League-ben játékosként megélt emlé­keikről sztorizgattak. Ami a 44 esztendős tréner fizetéséről szóló pletykákat illeti, tegnap Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója kategorikusan cáfolta, hogy a klub évi 1,5 millió eurót (486 millió Ft) tudna fizetni bármelyik alkalmazottjának.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek