Sport

Szakított párjával Liu Shaolin Sándor

K. D.

Létrehozva: 2018.07.19.

Már nem alkot egy párt a két rövid pályás gyorskorcsolyázó, a világ- és Európa-bajnok brit Elise Christie és az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor. A magyar sportoló elmondta: két és fél év után a tá­volság miatt döntöttek a kü­lönválás mellett.

– Nem haraggal váltunk szét, de a nagy távolság, a kevés találkozás nem könnyítette meg a dolgunkat, így nemrégiben úgy döntöttünk, nem folytatjuk tovább. 

– A szakítás néhány hete történt, azóta leginkább az edzésekre, a felkészülésre koncentrálok, de megnyugtatok mindenkit: jól vagyok – mondta a gyorskoris, aki a Nemzeti Sportnak elismerte: voltak nézeteltérései kedvesével. 

Liu az olimpia megnyerése óta hatalmas népszerűségnek örvend, és nemcsak Magyarországon. Dél-Koreában, a pjongcsangi ötkarikás játékokon sok ázsiai lány csak azért vett jegyet a gyorskorira, hogy láthassa kedvencét. Ahányszor a kamera Liura közelített, hatalmas sikításban törtek ki.

– Ez szülhet feszültséget. Általános tény, hogy a hírnév hatására a hölgyek is nagyobb érdeklődést mutatnak. A párunk ezt nehezebben viselheti, hiszen a rajongókkal való kedvességet flörtölésnek veheti, ráadásul ha lépten-nyomon megállítják szerelmünket, az a velünk töltött idő rovására mehet – fogalmazott a Borsnak Hevesi Kriszta sport- és szexuálpszichológus, aki kizárta a szakmai féltékenységet. – Világ- és Európa-bajnok Elise is, csupán az olimpiai érem hiányzik a kollekciójából. Rá­adásul a nőknél nem is jellemző, hogy irigylik párjuk sikerét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek