Sport

Unalmas francia-dán összecsapás: elvitték a show-t a focistafeleségek

K. B.

Létrehozva: 2018.06.27.

Annyira unalmas meccset játszott egymással a két csapat, hogy a pályán látot­taknál sokkal szebb látványt nyújtottak a francia focisták feleségei. A csinos hölgyek, ahogy két éve a hazai rendezésű Európa-bajnokságon, most is együtt szurkoltak párjaik sikeréért a nézőtéren. A csapat legnagyobb sztárjának, Antoine Griezmannak a felesége, Erika és a szintén kezdőként játszó Steven Nzonzi párja, Lynda gyermekeikkel érkeztek a moszkvai Luzsnyiki Stadionba.

A csapatkapitány, Raphael Varane gyönyörű szerelme, Camille is ki­látogatott a meccsre a férfi szurkolók legnagyobb örömére. Paul Pogba barátnője, Maria, Blaise Matuidi párja, Isabelle és Florian Thauvin barátnője, Charlotte azonban hiába volt a helyszínen, férjeik ezúttal egy percet sem kaptak Didier Deschamps szövetségi kapitánytól – akinek egyébként szintén élőben szurkolt a felesége, Claude.

A hölgyeknek nem volt miért izgulniuk, a franciák továbbjutása már a meccs előtt biztos volt. Hozzájuk a dánok csatlakoztak a C csoportból a legjobb 16 közé.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek