Sport

Cristofer a realos Marcelóval készült

Bors

Létrehozva: 2018.06.16.

<p>Robi Carlos magyar fia: a brazilok nyerik a vb-t.</p>

Roberto Carlos magyar gyermeke, a Real Madrid fiókcsapatában nevelkedő Cristofer jókora baráti társasággal nézi majd a meccset. Madridi lakóparkjuk mellett nemrég nyílt egy uszoda, kitettek egy kivetítőt, oda gyűlnek össze a barátai, csapattársai. 

– Volt, hogy ötvenen-hatvanan néztünk meccset – mondja a 12 éves Cristofer, akinek a suli még június 22-ig tart, de egyre kevesebbet követelnek a tanárok, meg egyébként is, az esti edzésekről is tíz óra tájban szokott hazaérni anyukájával, és az E csoport rangadója is akkoriban ér véget. Horváth Alexandra hozzáteszi, amúgy is teljesen más a mentalitás arrafelé, a nagyobb rangadóknál kiürülnek az utcák, és mindenki, de tényleg mindenki szurkol. 

– Szerintem jók lesznek a brazilok. Meg is nyerik a vb-t – mondja ezt már újfent Cristofer, akinek világbajnok édesapja a Real Madrid delegáltjaként a helyszínen van, így nem együtt szurkolnak majd. – A meccs után telefonon beszélünk – teszi hozzá a kissrác. A brazil csapatból ismeri a realos Casemirót és Marcelót – a balbekk fiával egy akadémiára jár, igaz, Cristofer két évvel idősebb –, a Barcelonából pedig Coutinhót. De mi lesz, ha netán a brazilok mégis kiesnek az egyenes kieséses szakaszban? – vetjük fel neki, amire rávágja: 

– Akkor nyernek a spanyolok.

Érthető a választása: második hazája válogatottját is szereti, ráadásul ott focizik egyik kedvence, a szintén realos Asensio. 

– De a gólkirály nem ő lesz. Hanem Ronaldo – véli a foci mellett vízilabdázni is járó Cristofer, aki annyi meccset megnéz majd a vb-ről, amennyit csak bír.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek