Sport

Fogadásból randizott a csinos teniszezőnő

Bors

Létrehozva: 2018.02.07.

<p>Reklámszerelmével szurkolt Bouchard a Super Bowl-on.</p>

Forrás: AFP

Mesebeli történet vette kezdetét a tavalyi Super Bowl idején. A kanadai teniszező és fürdőruha-modell Genie Bouchard az Atlanta Falcons 28-3-as vezetésénél kiírta a Twitterre, hogy a meccs eldőlt, mire egy fiatal srác fogadást ajánlott: ha a New England fordít, elmegy vele randizni. A többi már történelem. Az amerikai foci 2017-es nagydöntőjét a NE nyerte, Bouchard pedig betartotta az ígéretét, és elment a randira.

Azóta többször találkoztak, mígnem az idei Super Bowl után a 23 éves sportoló kitett egy újabb posztot az Instagramra, amin a nála három évvel fiatalabb John Goehrke-val látható a minnesotai helyszínen.

– Egy év elteltével megcsináltuk – írta ki Bouchard. Együtt vonultak be a stadionba, egymás mellett ültek, és ugyanazzal a címmel (superbowlrandi) számoltak be az élményről a közösségi médiában. 

Korábban voltak együtt kosármeccsen New Yorkban, és Bouchard egyszer beszámolt róla, hogy John meglátogatta otthonában vagy a szállodai szobájában. A sztorijuk nyomán az interneten a szurkolók azóta is folyamatosan randifogadásokkal bombázzák a kedvenceiket, hátha nekik is összejön legalább egy találka.

Csakhogy van egy kis szépséghiba. Minthogy eddig is túlságosan szépnek tűnt a történet ahhoz, hogy igaz legyen, most a kíváncsiskodók számára elismerték a felek: a tavalyi legelső találkozásuk kivételével a lamúr egyszerű reklámfogás. A mostani Super Bowl-látogatásukat az NFL Canada szervezte, s úgy hírlik, a világranglista jelenleg 116. helyén álló Bouchard tényleges szerelme egy profi hokis, Jordan Caron.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek