Sport

Beleszerelmesedtek a sztárok a teqballba

Címkék
teqball

(szabó)

Létrehozva: 2018.02.01.

Aki figyelemmel kísérte az RTL Klub tavaly ősszel sugárzott túlélőshow-ját, a Survivort, emlékezhet az egyik versenyzőre, a strandröplabdázó Czene Ad­riennre. A 23 éves hölgy a teqballasztalt forgalmazó vállalkozás vezetőjének, Borsányi Gábornak a személyi asszisztense, és tőle tudjuk, hogy a magyar találmányt különösen a brazil fociválogatott tagjai használják előszeretettel, de Albert monacói herceg is sokat gyakorol rajta.

– Asztalunk Európa-szerte népszerű, hiszen a focisták technikáját fejleszti – újságolta lapunknak Adri, aki kiemelte, hogy a teljes barcelonai focicsapat kedvet kapott a játékhoz. Az időközben a PSG-hez távozott Neymar rajong érte, és a visszavonult Ronaldinho is mesterien műveli, ő korábban azért járt Budapesten, hogy népszerűsítse az asztalokat. A különleges formájú játéktér ára fajtától függően 620 és 770 ezer forint között mozog, és van egy Dzsudzsák Balázsnak is a siófoki nyaralójában.

– A kiemelkedő tudású játékosok – mint például a Barcelonához január hatodikán aláírt brazil Philippe Coutinho – háromféle dizájnnal készített asztal közül válogathatnak.

Adrienn teqballtornákon, a sportágat az országhatárokon kívül népszerűsítő rendezvényeken találkozott már a portugál Nuno Gomesszel, továbbá két francia exvilágbajnokkal, William Gallasszal és Robert Pirésszel. No és hogy ki a csinos hölgy kedvenc futballistája?

– A magyar válogatott védő, Guzmics Richárd – felelte a röpis. – Többször láttam futballozni őt a Groupama Aréna gyepén, számomra ő a legstabilabb futballista. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek