Sport

Lejáratásnak érzi körözését Bárdosi 

K. B.

Létrehozva: 2017.12.15.

Körözést adtak ki Bárdosi Sándor ellen, aki benyújtotta az ártatlanságát igazoló papírokat az ügyészségen. 

Csütörtökön, edzés közben értesült arról az olimpiai ezüstérmes, hogy a rendőrség körözés adott ki ellene. Ma már csak mosolyogni tud az egészen: megszüntették az eljárást.

– Péntek reggel benyújtottam az ügyészségnek a papírokat, és egy korábbi bírság kifizetéséről szóló csekket. Szóval el van intézve. Mondjuk bocsánatot senki nem kért – mondta a Borsnak Bárdosi, majd elmesélte körözésének hátterét.

– Ez egy két és fél évvel ezelőtti, garázdaság miatt kiszabott pénzbírság, amit két részletben már rég befizettem. Talán ott lehetett valami adminisztrációs hiba, hogy míg az egyik részét utaltam, a másikat csekken rendeztem – mondta Bárdosi, aki nem érti, miért nem találta meg őt a rendőrség: – A Bertalan Lajos utcai akadémiámnál vagyok minden nap. A weboldalon a telefonszámom is fent van – mosolygott, majd hozzátette: szerinte egy személyes lejáratás újabb fejezete volt.

Le akarták ültetni

2016-ban garázdaság és testi sértés vétsége miatt ítélték 250 ezer forint pénzbüntetésre és 80 óra közmunkára.

– Hét éve történnek velem ezek a dolgok, ennyi véltelen nincs. Példás életet élek a feleségemmel, nevelem a gyerekeimet, és edzéseket tartok. Nincsenek csajaim, nem iszom, nem drogozom. De valakinek szúrom a szemét – mondta Bárdosi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek