Sport

Még Vettelnél is gyorsabb a magyar lány

B. K.

Létrehozva: 2017.04.15.

Jobb időt ment az első teszten a négyszeres Forma–1-es világbajnok Sebastian Vettel öccsénél Keszthelyi Vivien, az Audi TT Cup magyar versenyzője.

Nem sokkal az TT Cup idei idényének első hivatalos tesztjét követően az Audi bejelentette, hogy a világhírű német Forma–1-es pilóta, Sebastian Vettel öccse, a 18 éves Fabian is a sorozatban folytatja. Az ifjabbik Vettel helyére több száz versenyző pályázott, de nem csak a neve miatt választották be a csapatba, minden pilótához hasonlóan Fabian is átesett a német autógyár vizsgáin.

– Az elmúlt években több alkalommal, számos más ismert pilótával együtt, így a fiatalabbik Vettellel is együtt gyakoroltam, baráti viszonyt ápolunk, éppen ezért nagyon örülök neki, hogy végre a pályán éles körülmények között is összemérhetjük tudásunkat – mondta a rivális érkezéséről a 16 esztendős Keszthelyi Vivien, a mezőny legfiatalabb pilótája.

A csinos magyar lány a héten zárult első hivatalos teszten egy kisebb kicsúszást követően fu­tómű-beállítási problémákkal küzdött, de így is a negyedik legjobb időt autózta, megelőzve egytizeddel Vettelt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek