Sport

Gyorsétteremben melóznak Messiék

V. T. R.

Létrehozva: 2017.04.27.

Tavaly ilyentájt még arról elmélkedett a futballvilág, hogy a Barcelona jelenlegi támadótriójánál, a Messi–Suárez–Neymar hármasnál volt-e valaha erősebb a történelemben. Ehhez képest ma mindhárman gyorsétteremben dolgoznak. 

– Leesett az állam, amikor megláttam – mondta az egyik látogató, akinek szemet szúrt, hogy Lionel Messi – aki vasárnap még két góllal maga döntötte el a Real Madrid elleni szuperrangadót – poharakat mosogat. 
Egy másik étteremben meg nem akartak hinni a szemüknek az emberek, tudniillik a kajájukat az uruguayi Luis Suárez szervírozta. Megint máshol pedig Neymar egy Subway szendvicsezőben szolgálta ki a vásárlókat. 

Megunták a focit? Nem bírják a spanyol bajnokság hajrájának izgalmait? Elviselhetetlenül sok pénzt kerestek? Elegük van az isteni státuszból, vissza akartak térni a való világba? Szó sincs róla!

Csupán hozzájuk megszólalásig hasonló alteregók ők. Megkülönböztetni őket talán csak néhány apróság alapján lehet. A Messi 2.0 ragyás, Suárez barnább a kelleténél, Neymarnak meg nagyobb az orra, és nincs annyira kivarrva. De ami a legszembetűnőbb: egyikük sem mosolyog! 

Na, igen, futballozva milliókat keresni mégiscsak jobb, mint egy konyhán robotolni. Bár, ha egy élelmes étteremtulaj látja a fotóikat, és mindhármukat szerződteti, mondván, nála is összeállt az MSN, talán tényleg komoly, szépen jövedelmező karriert futhatnak be. Ha nem is a pályán: az éttermi gályán!    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek