Sport

Ezért nem lesz ott Piqué és Shakira Messiék esküvőjén

Vtr

Létrehozva: 2017.03.21.

Forrás: Instagram/AFP

Gerard Piqué agyondicsérte Lionel Messit, miután az argentin 4-2-es győzelemre vezette a Barcelonát a Valencia elleni bajnokin, azonban a védő mégsem megy el a támadó esküvőjére.

– Ő a valaha volt legjobb játékos – mondta Piqué Messiről, aki duplázott, káprázatos passzokkal szolgálta ki társait, és volt egy lélegzet-elállító szólója is. A bekk megbabonázva méltatta Messit, amiért új rekordot állított fel azzal, hogy egymást követő nyolcadik szezonban jutott el a 40 gólos határig (miden sorozatot figyelembe véve). De akármennyire is nagyra tartja, és akármilyen jó barátok (együtt nevelkedtek a Barca utánpótlás-akadémiáján), a pályán kívül nem lehetnek jó­ban. Mert a csajaik ki nem állhatják egymást. 

Még nem tudni a pontos dátumot, talán június közepén ejtik meg, de Messi és gyerekkori szerelme, Antonella Roccuzzo hivatalosan is összeköti az életét: a kétgyermekes pár összeházasodik. A menyegzőről sokat nem tudni, de tuti, hogy Piqué és szerelme, Shakira nem lesz ott.

Antonella ugyanis puszipajtása Piqué exének, Nuria Tomasnak, márpedig a spanyol focista már akkor elkezdett hetyegni a kolumbiai énekesnővel, amikor még együtt volt a barátnőjével.

– Az egész a dél-afrikai vb előtt kezdődött. Mi készültünk a tornára, és ő is ott volt, mert fellépett a nyitóünnepségen. Akkor írtam neki valami hülye kérdést az időjárásról – elevenítette fel hét évvel ezelőtti megismerkedésüket Piqué. A dolog szépséghibája, hogy Nuria mindeközben otthon várta a focista hazatérését. Antonella azóta ha­ragszik Piquére és annak új nőjére. Piqué így a lakodalmat kihagyja, bár úgy tervezi, a bajnoki meg a BL-címet alaposan megünnepli Messivel.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek