Sport

Nőket vert a Fradi balhézó kapusa? – száműzik a csapatból

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.11.22.

Nem elég, hogy nem megy a címvédő Ferencvárosnak a játék az NB I-ben, Jova Levente kapust felfüggesztették az edzések látogatása alól.

A januári ittas karambolozás után idén már a második éjszakai botrány miatt áll a bál a bajnokság harmadik helyén álló FTC focicsapatánál. Úgy tudjuk, hogy az V. kerületi Raktár Bár nevű szórakozóhelyen november 12-én Jova Levente és két barátja összetűzésbe keveredett két hölggyel. A zöld-fehérek második számú kapusát az egyik lány – eddig tisztázatlan okokból – arcul csapta, mire a játékos visszaüthetett. Ezután a szórakozóhely biztonsági embe­rei közbeavatkoztak, erőszak alkalmazása nélkül kikísérték őket a bárból. 

Információnk szerint a lányok arra hivatkozva, hogy egyikük kezét be kellett gipszelni a csetepaté miatt, SMS-ben megfenyegették a játékost, ha nem fizet nekik fájdalomdíjat, nagydobra verik a történteket. 

Megelőzendő a nagyobb bajt, Jova értesítette a klub vezetőit a balul elsült éjszakáról, mire válaszul felmentették az edzések látogatása alól, és szóltak neki, kereshet magának új csapatot. Jovát a múlt hétvégi, Vasas elleni bajnokira már nem is nevezték.

Csípős

Nem elég, hogy az éj leple alatt egyre többször keverednek balhéba az FTC focistái, Kassai letámadásával is vágja maga alatt a fát a klub. Csoda, ha az arrogáns, dölyfös vezetésű csapat ellen a meccseken még az égiek is összeesküsznek? Turcsik Norbert

– Úgy érzem, hogy ügyfelemmel vitetik el a balhét a Fradinál – árulta el a Borsnak Topuzidisz Dimitrisz ügyvéd. – A lányok pénzt szeretnének látni a történetből, zsarolják Leventét, de semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen tettlegességet elkövetett volna. Úgy tudom, fel­jelentésre sem került sor. Az a véleményem, hogy az FTC új igazolásokkal akarja megerősíteni a csapatot a télen, ez a balhé pedig jó ürügy Levente eltávolítására.

Jova nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben, a Raktár Bár pedig ezt a közleményt juttatta el lapunknak. "A fent említett éjszakán, volt egy incidens, ahol a nem megfelelő magatartás miatt az érintettek a Bár területéről ki lettek vezetve, és haza lettek küldve. A biztonsági személyzet semmilyen erőszakot nem alkalmazott velük szemben, tettlegességet pedig pláne nem. Az urak további éjszakájáról a Bárnak nincsenek információi." 

Az V. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek