Sport

Hosszú Katinka edzés közben kiabál a férjével

Bors

Létrehozva: 2016.11.25.

Shane Tusup nem akármi miatt kapja a hangos szavakat, de tűri.

Hosszú Katinka mellett jó ideje nem lehet elmenni szó nélkül: hihetetlenül sikeres sportoló, tehetséges üzletasszony és igen-igen makacs nő. Kétszer is lemondásra szólította fel a Magyar Úszószövetség elnökét. Meg is indult a találgatás: az úszónőt férje, Shane Tusup irányítja és befolyásolja.

Shane és Katinka kilenc éve szereti egymást, három éve házasodtak. Tény, hogy Katinka férje és egyben edzője tanácsára fogyott le, váltott életmódot és edzéstervet. Az eredmények azonban őket igazolják. – Kapcsolatunk bonyolult, de nem egészségtelen – idézte Katinka egy korábbi nyilatkozatát a Best magazin. Katinka itt azt is elmondta, ő bizony imád férjével dolgozni, Shane ugyanis vicces, szerető és szuper édes ember.

– A férj-feleség, edző és sortoló szerepek gyakorlatilag elmosódtak – nyilatkozta a Bestnek Tusup, majd azt is elmondta, miért szokott vele kiabálni Katinka. – Előfordul, hogy Katinka edzés közben kiabál a medencéből, hogy hazafelé ne felejtsünk el csirkemellet venni. Mit lehet erre mondani? Feljegyzem a telefonomba, és hazafelé meg beugrunk a henteshez. A rengeteg együttlét nem megy a sport és a házasság rovására, mert imádunk együtt lenni – mondta a férj. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek