Sport

Bogdán: Nem fogok könyörögni Storcknak

Bors

Létrehozva: 2016.11.07.

Forrás: Reuters

A wigani lehetőségnek hála Bogdán Ádám úgy érzi, kilábalt a liverpooli hullámvölgyből. Egy éve nem volt ilyen boldog, hiszen folyamatosan véd, tündéri kislánya pedig amikor csak tud, élőben szurkol neki.

– A játéklehetőség a legjobb mód, hogy túllépjek a nehezebb időszakon. Számomra elfelejtődnek ezek a hibák, még ha a közvélemény számára nem is. Egyébként sem történt olyan, ami más kapussal ne esne meg – mesélte Bogdán, utalva a Liverpoolban elkövetett nagy bakijaira. Érzése szerint helyzetét teljesen ellehetetlenítette, hogy már kispadra sem ültette le Jürgen Klopp menedzser.

– Nem zártam még le teljesen a liverpooli kalandot, mert jó ajánlólevél egy ilyen óriási klub kötelékébe tartozni, de az valószínűtlennek tűnik, hogy a jövőben jó pozícióba kerüljek a nagy nevű csapatnál. A Bogdán család egyébként nem költözött át Wiganbe, öt éve élnek manchesteri lakásuk­ban. Ide született tavaly kislányuk, Mila is.

Clean sheet in front of my favourite fan😍☺️ #godaddy #csakazapa #comeonwigan #cleansheet

A photo posted by Bogdán Ádám (@bogdanadamofficial) on

– A hazai meccsekre már mindig kijön. Jó érzés utána megölelgetni őt – mesélte a kapus, akinek a csapata a hétvégén 3-0-ra kapott ki a Readingtől, így csak a 22., kieső helyen áll az angol másodosztályban. Bogdán elárulta, olyan érzése van, mintha visszaigazolt volna Boltonba, volt csapata egykori chorley-i edzőközpontjába jár ugyanis tréningre, amit nemrég vásárolt fel új klubja. Wiganbe kizárólag a hazai meccsekre jár, Magyarországra pedig csak családlátogatóba, mert a válogatottnál nem számolnak vele. Ismert, a kapus a nyári Eb előtt nem csatlakozott Bernd Storck négynapos összetartásához, és ezzel elvágta magát.

Long weekend in London! 😊 #afteragoodcleansheet #family #longweekend #sunnylondon

A photo posted by Bogdán Ádám (@bogdanadamofficial) on

– Az, hogy a kapitány előre, versenyhelyzet nélkül kijelentette, hogy nem visz ki az Eb-re, nekem nem volt fair. Azóta nem beszéltünk. Tiszteletben tartom a döntését, de nem gondolom, hogy nekem kellene könyörögnöm a lehetőségért. A válogatottat to­vábbra is szívügyemnek tekintem, szeretnék visszatérni, de lehet, hogy erre a Storck-érában nem lesz lehetőségem – magyarázta Bogdán. 

Kilyukadt Valdés lába

Brutális sérüléssel játszotta végig a Manchester City elleni 1-1-es bajnokit a Middlesbrough kapusa, Victor Valdés. A Barcelona korábbi játékosa honfitársával, Jesús Navasszal ütközött össze még az első félidőben. A támadó pedig olyan csúnyán rátartott ellenfele lábára, hogy stoplisával szó szerint kilyukasztotta a combját.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek