Sport

Egy lakás árát viseli a kezén Dzsudzsák

Bors

2016. július 20. szerda 10:15

Forrás: Móricz István

Tejben-vajban füröszti magát Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya: 12 millió forintos órával a kezén csodálta vasárnap este a Miss World Hungary formás lá­nyait.

Dzsudzsák mindig is híres volt kiváló stílusérzékéről, most is olyan órát vett fel, amely még színben is passzolt az öltönyéhez. Választása egy Audemars Piguet nevű luxusmárkára esett, az ékszernek is beillő óra pedig nem kevesebb, mint 12 millió forintot kóstál.

Ez az összeg azonban meg sem közelíti a tavaly augusztusban viselt órájának az árát. A török szerződését egy 25 millió forintos Richard Mille karórával a kezén írta alá. Az Eb alatt pedig egy másik Audemars Piguet márkájú órában feszített, igaz, a visszafogott eleganciát sugárzó darab már 4,5 millió forint körüli összegtől megkapható. Ennek ára sok mindentől függ, ezt a típust negyven éve gyártják, így a kor is fontos tényező.

A Bursaspor szélsője sosem tagadta, hogy imádja a luxust. Tíz év alatt nagyot fordult vele a világ, 2006-ban még egy kétmilliós Suzuki Swiftet használt a Debrecen játékosaként, ma pedig már a legdrágább luxusjárgányok között válogathat. Többször mutatkozott húszmilliós M6-os BMW-vel és egy 25 milliós 730-assal. Hollandiában húszmilliós Mercedest használt, de megfordult alatta egy Bentley is. A Porschét is szereti, de kétmilliós Suzukija után a harmincmillió forintot érő Panamera GTS-t is összetörte. Ahogyan három évvel ezelőtt egy 71 milliós Lamborghini Aventadort is, amit mindössze két napig él­vezhetett.

Talán nem vált országot

Dzsudzsák a nyáron szinte biztosan távozik török együttesétől, de egyelőre nem tudni, hol folytatja. A Bursaspor Ausztriában edzőtáborozik, ám a szélsô az elnök engedélyével a jövőjéről folytat tárgyalásokat. Egy arab kérője van, de az is elképzelhető, hogy országon belül vált klubot.

További cikkek

Gyász

A féltestvérem volt – lesújtotta Csollány Szilveszter halálhíre az olimpiai bajnokot

Búcsú

"Azóta nem térek magamhoz" – így emlékeznek Csollány Szilveszterre a sporttársai

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, hogy összejött az unokája és az Exatlon bombázója

ripost.hu

Pucér tökély, teljesen meztelenül terül el előtted a legszexibb szörfös bombázó

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor közösségi oldalán köszönt el a bajnoktól

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi lakásban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

43 évesen meghalt a magyar színész