Sport

Üzletasszonyként is egyre jobb Hosszú Katinka

J. K.

Létrehozva: 2015.11.17.

Nem csak a kü­lönféle úszószámokban, de a civil életben is egyre változatosabb karriert fut be a többszörös világbajnok Hosszú Katinka. Már nemcsak élsportoló, de termékmenedzser, cégvezető és író is, hétfőn jelent meg második könyve Átalakulás címmel.

– Az író megjelölés azért túlzás – mondta Katinka. – Bár kétségtelen, hogy a társszerzővel, Csurka Gergellyel együtt nagyon sokat dolgoztam rajta, és szerénytelen­ség nélkül mondhatom, néhányszor az én ötletemet valósítottuk meg írás közben. Azért még elsősorban az úszás a legfontosabb feladatom, bár kétségtelen, hogy egyre nagyobb örömömet lelem másféle teendőkben is.

Napi két edzés mellett dirigálja saját cégét, és amikor itthon van, természetesen naponta bejár az irodájába intézni az ügyeket. S ezt is legalább olyan odaadással csinálja, mint az úszást, annál is inkább, mert ez nem afféle kö­telező, letudni való program, egyre jobban érdekli a sporton túli világ is.

– Az igazi otthonom azért az uszoda, a megélhetésem nem a cégemtől függ, nincs bennem semmiféle stressz, minden munkával töltött percet élvezek – foly­tatta Katinka.

Mindenesetre a könyvből, ha a hálószobatitkok nem is, az azért kiderül, hogy nem mindig megy simán a munka az uszodában. Férjével és edzőjével, Shane Tu­suppal olykor azért összekapnak a felkészülés során, igaz, az efféle nézeteltérések után mindig jön a kibékülés, és ott folytatják a közös munkát, ahol abbahagyták.

– Nem egymás ellen, egymásért vagyunk, s ezt mindketten jól tudjuk, ezért megpróbáljuk a lehető legrövidebb idő alatt tisztázni a félreértéseket az újabb közös sikerek érdekében. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek