Sport

Csinos masszőrnő miatt szárnyal az ásotthalmi foci

d.t.

Létrehozva: 2015.11.06.

Vincze Barbara, a csinos fiatal masszőrnő is az Ásotthalmi TE-t erősíti nyár óta. A focicsapat pedig azóta szárnyal a Megye I-ben, jelenleg már második.

– Az UTC-ből négyen Ásotthalomra igazoltak a nyáron, ez a szegedi kemény mag hívott, hogy annyira hozzám szoktak, megszerettek, folytassam velük. Egy évig dolgoztam Szegeden, júliusban váltottam – mondja a 25 éves Vincze Barbara, aki egyébként masszázsszalont vezet Szegeden, ahol gyógy-, sportmasszázzsal, csontkovácsolással és kineziotape-pel, vagyis gyógytapaszolással foglalkozik.

Három éve szegődött csapatok mellé, szinte a megye összes játékosát ismeri. Habár sosem szerette a focit, végül mégis náluk kötött ki, mert jó a közösség, családias a hangulat.

– Nem udvarolnak a fiúk, házinyúlra nem lőnek. Beszólások persze vannak, de pusztán haveri alapon. Az ellenfél drukkerei viszont keményebben fogalmaznak, tudják, hogy a cicára nagyon harapok. A Doktor Szöszi a „kedvencem”, pedig hol vagyok én a szőkétől…

Barbi a barátjával eddig egy csapatban „játszott”, a fiú viszont most a nagy rivális Mórahalomban focizik. Sokszor ugratja is, hogy jó lenne, ha veszítenének. Azt meséli, jobban kijön a fiúkkal, mint a lányokkal. Az ősdrukkerek közt is kiismeri már magát, hamar felvette a ritmust. Általában a kezdősort készíti fel, bemelegítéskor pedig a sérülteket, cseréket. Meccsen messziről meghallja a szisszenésükről, hogy csak drámáznak a hatás kedvéért vagy tényleg megsérültek.

– Alkalmi masszőreink voltak korábban, de egyik sem hasonlított Barbihoz. Nagyon jó a keze, hasznos a munkája, jobb lett volna, ha korábban is velünk van. Az új igazolások közül ő a legnagyobb szám, nem a fiúk. Célunk a dobogó, de mivel bronzérmünk már van, lehetne fényesebb is – viccelődött az ásotthalmi jobbhátvéd, Németh Péter. A cserekapus, Vígh Dániel szerint pedig a kispadon is jobban repül az idő, ha Barbi ott ül közöttük. 

Megváltoztatta a légkört

– Barbinak köszönhetően megváltozott a légkör az öltözőben, nagyon fontos része lett a csapatnak. A fiúk időben érkeznek, tudják, hogy másfél órával meccs előtt itt van, hogy előkészítse az izmaikat – mondta az edző, Kószó László.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek