Sport

Bekő: Nem nyomaszt az ultimátum

(t. n.)

Létrehozva: 2015.11.30.

Egyelőre távolinak tűnik, hogy Bekő Balázs, a DVTK edzője megfeleljen a klubvezetők által támasztott ultimátumnak. A hátralévő három őszi bajnokin 7-8 pontot kell szereznie.

Nincs könnyű helyzetben Bekő Balázs, hiszen a Diósgyőr a várakozások alatt szerepel, ezért nemrégiben a klub vezetése ultimátumot adott számára. Az utolsó öt őszi bajnokin 8-9 pontot kell szereznie a csapatnak, vagy a korábban Kecskeméten szép sikereket elért edzőnek új munkahely után kell néznie. Nos, a szakember azóta még nehezebb helyzetbe került, hiszen Debrecenben kikapott a DVTK, majd a hétvégén otthon döntetlent ért el a Paks ellen, azaz a hátralévő három meccsen újabb vereség már nem fér bele.

– Egyáltalán nem foglalko­zom az ultimátummal, hiszen ha minden percben ezen járna az eszem, nem segítené a munkánkat – árulta el lapunknak Bekő. – Egyébként sem vagyok a számok rabja. Úgy vélem, a legfontosabb, hogy a csapat játéka folyamatosan fejlődjön. Be­csülettel dolgozunk, a játékosokra nem lehet különösebb panaszom, ám tény, az eredmények nem jönnek. Sajnos, negatív spirálban vagyunk, a focistáim önbizalma nem verdesi az eget. Sokszor rossz döntéseket hoznak, leginkább a gólok hiányoznak.

A fiatal edző hozzátette, elérhetőnek tartja, hogy a hátralé­vő bajnokikon megszerezzék a szük­séges pontokat. A jelenlegi helyzetet nem éli meg tragédia­ként, nem tart a menesztésétől és esze ágában sincs megfutamodni.

Hiányzó pontok

Ezeken a meccseken kellene begyűjteni
a hiányzó 7 pontot
DVTK–MTK
Újpest–DVTK
DVTK–Békéscsaba 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek