Sport

Válogatott: lekezelik Geráékat a lehetséges riválisok

or

2015. október 17. szombat 11:15

A magyar futballválogatottat akarja riválisnak a novemberi Eb-pótselejtezőn a dán, a norvég, a szlovén és az ír csapat is. Bántóan lekezelik a mieinket.

A vasárnapi sorsoláson kiderül, a 2016-os párizsi Eb-döntőbe jutásért melyik együttessel játszik két ráadás-meccset válogatottunk, amely 1972 után juthatna újra fináléba.

Bosszú 2 ezrelék miatt

Az UEFA koefficiens-rangsorában a mieink 2 ezrelékkel előzték meg a nem kiemeltek közé sorolt dánokat. E parányi különbség miatt az Ekstrabladet lap arra hergeli Morten Olsen játékosait, bosszúból tömjék ki a magyarokat. Olvasói 54 százaléka Dzsudzsákékat tartja a legharmatosabbnak.

A kapus, Kasper Schmeichel a DR-nek elárulta, leicesteri edzője, Claudio Ranieri óriáspizzában fogadott vele arra, hogy nem a magyarokat sorolják melléjük. – A mester téved, enyém lesz a pizza, és a 24 közé jutunk – mondta Schmeichel.

Hármas különbség?

A 25 éves norvég válogatott kapus, Örjan Nyland kilenc éve, 2006 szeptemberében tévében látta a Megyeri úton játszott magyar–norvég Eb-selejtezőt (1-4), s úgy tippel, az összesítés­ben három gól különbség lehet ezúttal is, mert a magyarok keveset futnak.

Unalmas foci
Nem kell sokat utazniuk, ha a magyarokat küldi útjukba Fortuna, jegyezte meg Srecko Katanec szlovén szövetségi kapitány, aki szerint unalmas focit játsza­nak Geráék, na és a leggyengébbek.

Világbajnokot vertek

A Mirror és a balls.ie drukkereket szavaztatott arról, ki lehet a legkönnyebb riválisuk. Előbbinél 75 százalékkal, utóbbinál 74-gyel egyaránt a magyar csapat viszi a prímet, míg a legjobb ír csatár, Robbie Keane azt mondta az Irish Independentnek, ha az október 8-i csoportselejtezőjükön 1-0-ra verték a világbajnok németeket, akkor kitől kellene félniük.  

További cikkek

Botrány

Óriási fordulat: Nem Szilágyi Gerda írta a botrányos sorokat

Búcsú

Döntöttek, ide temetik Csollány Szilvesztert

Ez is érdekelhet