Sport

Dzsudzsák kocsijából a Lánchídon fogyott ki a benzin

Bors

Létrehozva: 2015.05.21.

Dugót okozott a sztárfocista Dzsu­dzsák Balázs a Lánchídon, mert kifogyott az autójából az üzemanyag. Kannával siettek a segítségére.

Hamar kiderült, nem érte semmi baj Dzsudzsákot, a Dinamo Moszkva magyar labdarúgóját, akiről szerda kora délután riasztó hírt kaptunk. Ám állítólagos karambolja nem volt több vaklármánál. Az viszont tény, hogy a 67-szeres magyar válogatott támadó a Lánchíd közepén jelentős csődületet okozott, miután kifogyott a kocsijából az üzemanyag. Amint munkatársunk a helyszínen rákérdezett egy a hídfőnél dolgozó árusnál, a forgalom is leállt a bajba jutott Dzsudzsák miatt.

Balázs édesanyja, a Nyírlugoson élő, dolgozó pedagógus tőlünk értesült a történetről. Kissé megijedt, ám villámgyorsan tájékozódott, s elmondta a Borsnak: szerencsére gyorsan megoldódott a fia gondja.

– Balázs kocsijából kifogyott az üzemanyag – mondta Ildikó asszony. – Még szerencse, hogy a Lánchídon közlekedő autósok közül többen rögvest segítettek a fiamnak, kannákban hoztak üzemanyagot az autójába.

Azt nem sikerült kideríteni, hogy ezúttal melyik luxusjár­gánya hagyta cserben Dzsu­dzsákot. A focista korábban el­árulta, hogy Magyarországon két Porschét tart, ám Bentley-t, sôt Lamborghinit is bérelt már többször. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek