Sport

Világbajnoki szereplő jön Raonic helyett

jk

Létrehozva: 2014.11.15.

Combsérülése miatt Milos Raonic nem vesz részt a budapesti Tennis Classics gálán. A londoni ATP-vb-n szereplő játékosok közül talál egy beugrót a főszervező, Taróczy Balázs.

Éppen a legjobb játékos hiányzik majd a jövő keddi budapesti Tennis Classics gáláról. A világranglista nyolcadik helyén álló kanadai Milos Raonic megsérült a londoni ATP-világbajnokságon, ahol az egyes számú tartalék, David Ferrer került a helyére.

– Tavaly is a gála sztárvendége, Ferrer sérült meg a rajt előtt, de az utolsó pillanatban sikerült megnyerni Gael Monfils-t, aki pozsonyi fellépése előtt be tudott ugrani Budapestre – mondta Taróczy Balázs, a teniszgála főszervezője. – Sajnos hasonló dolgokra nem lehet előre felkészülni, de állandó kapcsolatban vagyok a világ legjobbjainak a menedzserével, szóval lesz kivel helyettesíteni a fiatal kanadait.

Az egykori wimbledoni bajnok neveket egyelőre nem akart mondani, de tervei szerint az ATP-világbajnokságon szereplők közül sikerül megnyerni valakit a budapesti szezonvégi gálára. Nos, Roger Federer vagy Novak Djokovics idecsábítása a csoda kategóriába tartozna, de Tomás Berdych – a cseh járt már nálunk –, a horvát Marin Cilic vagy éppen a tavalyi hiányzó, a spanyol Ferrer beugrása nagyon könnyen elképzelhető.

Többek szerint nem is annyira komoly Raonic sérülése, inkább a két veresége miatt lépett vissza. Nos, mint Taróczy Balázs megtudta, a kanadai teniszező alig tud lábra állni.

– Ilyen tornán súlyos dol­lár­ez­re­ket jelent egy-egy győzelem, a hasonló kaliberű játékosok az utolsó „töltényig” küzdenek, egész biztos, hogy sérült – nyilatkozta a főszervező.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek