Sport

Az szép! 45 évesen akarja abbahagyni a gólkirály

Sz. S.

Létrehozva: 2014.10.08.

Képtelen ráunni a futballra Tiber Krisztián, az egykori NB I-es gólkirály futballista, akinek a kislánya ügyes versenytáncos.

Nem tudja Tiber, vajon arra legyen-e büszke, hogy még negyvenkét évesen is kergeti a labdát bajnoki meccseken, avagy tizenhat éves Vanessza lányára, aki a modern táncok kategóriájában kiváló.

– Szólóban, párosban és formációs táncban egyaránt ügyes a kislányom, és mivel az élete a mozgás, a ritmus, ma is lejár soproni lakhelyünkön edzésekre, bár azt nem tudom, hogy csak hobbiként kívánja-e folytatni a táncot, avagy esetleg más célt is kitűz majd maga elé – említi Krisztián, aki biztos abban, hogy két-három évet még bevállal a zöld gyepen.

Az agárdi Gázszer FC színeiben az 1997/1998-as idény NB I-es bajnokságában húsz találattal gólkirályi címet szerzett Krisztián alsóbb osztályú osztrák együttesekben futballozik, edzőként pedig Sopronban foglalkozik a helyi utánpótlással.

– Kilenc éve járok át Burgenlandba futballozni, és addig gyártom a gólokat, ameddig mozdulni tudok – teszi hozzá nevetve Tiber.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek