Sport

Balesete miatt derült ki a focista betegsége

(t)

Létrehozva: 2014.08.26.

Agydaganattal műtötték Horváth Tamást, a Kaposvár 23 éves, harmincegy NB I-es meccsen szereplő játékosát. Egy baleset után derült ki: beteg.

Korábbi focistájának megsegítésére jótékonysági tornát szervez szeptember 7-én 11 órától Kaposváron a Mézga Focisuli. A futballista nemrég agyműtéten esett át, felépülése hosszú időt vesz igénybe, s mivel családja rossz anyagi körülmények között él, az egyesület vezetője, Horváth János úgy döntött, segít rajta.

– Tomiról nem tudok érzelemmentesen beszélni. Ötévesen, 1996-ban csatlakozott hozzánk, és serdülő koráig itt nevelkedett – árulta el a klubvezető. – A gálán a parlament válogatottja, a színészválogatott és az olimpikonok csapata is pályára lép. Olyan hírességek fociznak majd, mint Nemcsák Károly, Erdei Zsolt, Kovács Kokó István és Martinek János. A belépő 500 forint, remélem, sokan jönnek.

A balsorsú labdarúgó – aki paintballozás közben szenvedett szemsérülést, és a gyógykezelés során derült ki, hogy agydaganata van, vagyis a baleset életmentőnek bizonyult – támogatására a Paks egy 10-es számú mezt bocsátott árverésre, és erre szólította fel az NB I-es és NB II-es klubot is. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek