Sport

Végre: egymás oldalán küzd Tyson és Holyfield

Bors

2014. április 23. szerda 21:15

Egykor egymást ütötték a ringben, most már csak az adóhatósággal küzd a két hajdani világbajnok öklöző, Mike Tyson és Evander Holyfield. Mindketten milliós hátralékot halmoztak fel.

Megbocsátott az amerikai adóhatóság, az IRS Mike Tysonnak, elengedte az egykori világbajnok öklöző 23 millió dolláros tartozásának az egytizedét. Igaz, a fennmaradó részt előbb, utóbb ki kell egyenlítenie. – Nemes gesztust gyakorolt az IRS – hálálkodott Tyson. – Azért még így is elég sokat kell fizetnem, nézzék csak meg, mennyit utaltam át a legutóbb az adóhivatalnak.

A hajdan szebb napokat látott nehézsúlyú fenegyerek 2005-ben jelentett csődöt, miután évekig nem tudta teljesíteni adózási kötelezettségét. – Valaha milliókat kerestem egyetlen meccsel, de egy huncut fillért nem tettem félre – vallotta be Tyson. – Iskola helyett az utcán lógtam, de a gyerekeimnek nem ilyen életet szántam, a legjobb iskolákba, egyetemekre járatom őket. Én már sokkal jobb szülő vagyok, mint az anyám és az apám volt.

Iron Mike egyébként régi ellenfelével, Evander Holyfielddel együtt jelent meg a Tribeca Film Fesztiválon. Az 51 éves bokszoló már régen megbocsátott Tysonnak azért, mert 1997-es meccsükön beleharapott a fülébe. Annál is inkább, mert hasonló cipőben járnak, őt is szorongatja az adóhatóság, neki is milliós tartozásai vannak. – Túlságosan bíztam az emberekben, és sokan kihasználtak – mondta Holyfield.

– Tíz évvel ezelőtt a legszívesebben meghaltam volna, de tovább harcoltam és érdemes volt, mert most visszatekintve az életemre, hálás lehetek a sorsnak – pengetett érzelmes húrokat Tyson. – Remélem, a mi példánkból okulni fognak majd a fiatalok!

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet

mindmegette.hu

A pszichológus elárulta, miért nem tartjuk be az újévi fogadalmainkat!

magyarnemzet.hu

Megalapozott a gyanú, hogy V. Naszályi Márta közokirat-hamisítást követett el

beol.hu

Nem zárta be a gyomaendrődi tulajdonos a kaput, idős nőre támadtak a kiszökött pitbullok

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

mindmegette.hu

9 egyszerű sajtos-csirkés tészta, amiből garantált a repeta

vg.hu

Világrekorder híd épül Sátoraljaújhelyen

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

nemzetisport.hu

Olasz Kupa: a sírból jött vissza az Inter, ott van a nyolc között

borsonline.hu

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó