Sport

Puskást akarja a Manchester United

turcsik

2014. március 31. hétfő 09:15

Minden követ megmozgat a 15 éves, magyar válogatott Puskás Martinért a Manchester United. A középpályás nem áll rokonságban az Aranycsapat legendájával, mégis Öcsi bácsinak becézik.

Angol lapértesülés szerint konkrét ajánlatot készül tenni a Manchester United a PSV Eindhovennek Puskás Martinért. Az U15-ös magyar válogatott támadó középpályás nem­régiben járt próbajátékon az angol együttesnél, ahol nagyon elégedettek voltak vele, szeretnék, ha náluk folytatná a pályafutását.

Puskás karrierje Veszprémből indult, egy évet az Illés Akadémián is eltöltött, majd két éve, amikor a szülők kiköltöztek Hol­lan­diába, a fiatal játékos a PSV-hez került, ahol többek közt Ruud van Nistelrooy is foglalkozik vele.

– Óvodás korától neveltük, már nagyon fiatalon olyan erős ballábas lövése volt, hogy felborult tőle a kapu – mesélte Rugovics Vendel, Puskás nevelőedzője.
Martin csak névrokonságban áll a világ legismertebb magyar futballistájával, Puskás Ferenccel, ám megtudtuk, hogy Szombathelyen a társai kiváló technikai tudása és elődjéhez hasonlóan remek bal lába miatt Öcsi bácsinak becézték.

Belvon Attila, az U15-ös válogatott szövetségi edzője szerint Puskás tudása alapján kiemelkedik a társai közül. – Jó felfogású, intelligens, remek fizikummal megáldott, technikailag kimagaslóan képzett játékos, akire nagy jövő vár, ha továbbra is ilyen egyenletesen fejlődik – árulta el a szakember. – Martin erős személyiség, ami pozitív hatással van a csapattársaira is, a középpálya több pontján is bevethető.

A PSV-nél remek kezekben van, nem vagyok benne biztos, hogy mindenáron váltania kell. Puskás a Mirrornak elárulta, hogy a leginkább az angol focit, azon belül is a Manchester Unitedet kedveli.

– A Premier League a világ legjobb bajnoksága. Tisztában vagyok vele, hogy nemcsak tehetség és szerencse kell, hanem kemény munka is, hogy elérjen oda az ember – mondta a tehetség. 

További cikkek

Gyász

Nem Csollány Szilveszteré az első, értelmetlenül korai halál a 2000-es olimpia magyar dobogósai közül

Gyász

Sok erőt az elviselhetetlenhez! – gyászában vigasztalják Csollány Szilveszter feleségét

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

ripost.hu

Tegyél kurkumát az arcodra, elképesztő lesz a hatás!

origo.hu

Úgy döntött, hogy pont a szakadék szélén fordul vissza, ami ezután jött, arra nincsenek szavak

origo.hu

Elrontott plasztikai műtét miatt évek óta nem tudja lecsukni a szemeit egy férfi

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

origo.hu

Megbírságolta az egyik legnagyobb hazai biztosítót az MNB

mandiner.hu

Orbán Viktor a hétvégén Madridban európai konzervatív vezetőkkel tárgyal

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

metropol.hu

Nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök a Camponához, tragikus baleset történt

origo.hu

Saját építésű kamerájával készít elképesztő képeket egy férfi Kanadában - galéria