Sport

Vass Ádám 25 évesen debütál az NB I-ben

S. T. R.

Létrehozva: 2014.01.16.

Gyerekként álmodott az NB I-ről, aztán ­európai kalandozásba kezdett, így Vass Ádám kiforrott futballistaként készül arra, hogy bemutatkozzon a honi élmezőnyben. Nem tartja visszalépésnek az MTK-t.

Az MTK-nak ő kellett – no meg a nemkülönben harcedzett Torghelle Sándor –, neki az MTK: ilyeténképpen szépen egymásra talált Vass Ádám és a kiesés elől menekülő fővárosi focicsapat.

Az utóbbi egy-két év nem úgy sikerült, ahogy azt a középpályás eltervezte, érthető, hogy a kolozsvári és a belgiumi hónapok után mindenekelőtt arra vágyik, hogy újra játékba (és formába) lendüljön.

A 25 éves fiatalember NB I-es kalandja március 1-jén a Haladás pályáján indulhat. – Még nem karikáztam be a naptárban azt a napot, de természetesen tudom, hogy Szombathelyen játszhatom életem első magyar élvonalbeli mérkőzését – kezdte a Borsnak a magyar vá­logatottban 18 évesen bemutatkozó játékos.

– Gyerekként, még fradista koromban az volt a célom, hogy NB I-es futballista legyek, aztán másként alakult a sorsom, hiszen gyorsan kikerültem Angliába. Ami azt illeti, túl sokat nem tudok mondani a magyar bajnokságról, de annyit igen, semmiképpen sem tekintem visszalépésnek, hogy Olaszország, Románia és Belgium után az MTK-ba kerültem. Olyannyira, hogy nem feltétlenül vágyom újra külföldre.

Vass – aki szerdán új csapattársaival állapotfelmérésen vett részt a fővárosi F&M fitness- és medicalcentrumban – elárulta, a szülei örültek a hazatérésének, s miután jelenleg nincs barátnője, mással nem is nagyon egyeztetett.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek