Sport

Ribérynek áll a zászló?

Bors

Létrehozva: 2014.01.13.

Lionel Messi ötödször, Cristiano Ronaldo másodszor vagy Franck Ribéry először? Ez itt a kérdés. Utánajártunk, kinek adná az Aranylabdát az időjós, a színésznő és a kosárlabdaedző.

Németh Lajos: Mindent vitt a Bayern

– Ha a szívemre hallgatok, azt mondom, kerüljön Ronaldo kezébe az Aranylabda, ám rögtön hozzáteszem, nem ő fogja kapni – vélekedett a TV2 focirajongó meteorológusa.

– Úgy hiszem, Ribéryé lesz az elismerés, ami abból a szempontból jogos, hogy a Bayern München mindent vitt tavaly. A bajor csapat szurkolójaként mondom, nehéz lesz tartani ezt a szintet. Visszatérve Ronaldóra: lenyűgöz az akarata, a dinamizmusa.

Rátgéber László: Igazságtalan döntés

– Ezek a díjak egyszerre igazságosak és igazságtalanok. Mindhárom futballista mellett számtalan érv szól – magyarázta a kosarasok korábbi szövetségi kapitánya. – Meggyőződésem: a nagy játékosokat a trófeák fémjelzik, és ezekből hármuk közül tavaly Ribéry tudta felmutatni a legtöbbet.

Ezért, no és mert fantasztikus játékos, neki adnám az Aranylabdát, ám azt hiszem, mégsem ő fogja kapni. Messi és Ronaldo ugyanis még a franciánál is jobb focista.

Gubás Gabi: Messinek szurkolok

– Az túlzás lenne, ha azt állítanám, hogy naprakész vagyok a futball történéseiben, de mint sokan mások, én is Lionel Messi-kedvelő vagyok – mondta Gubás Gabi színművésznő.

– Amint hallom, nem fordult még elő, hogy egy labdarúgó zsinórban ötször is kiérdemelje ezt a trófeát. Drukkolok az argentin játékosnak, magam is neki adnám az Aranylabdát. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek