Sport

Hármas gyilkossággal vádolják a futballsztárt

Bors

Létrehozva: 2014.01.18.

New England Patriots játékosa állítólag azért ölte meg harmadik áldozatát, hogy ne árulja el, már két emberrel végzett. Miután őrizetbe vették még a mezének viselésé is szabályellenes a stadionokban.

Már három gyilkossággal vádolják Aaron Hernandezt. A New England Patriots amerikaifocistáját a nyáron tartóztatták le Odin Lloyd, a Boston Bandits játékosának megöléséért. Állítólag azért lőtte le, nehogy elárulja Hernandezt, aki érintett volt egy kettős gyilkosságban is.

A futballista társaságával szólalkozott össze két férfi, s a biztonsági kamerák felvételén jól látható, ahogy Hernandez az autójával körözve megvárja, amíg a két áldozat elindul hazafelé. A kocsit később megtalálták Hernandez nagybátyjánál.

A Patriots korábbi játékosának helyzetét tovább rontja egy biztonsági őr névtelen bejelentése, aki kihallgatott egy beszélgetést, melyből kiderült, hogy a Lloyd-gyilkosság és a kettős emberölés összefügg egymással. A Patriots az őrizetbevétel után kirúgta a játékost, az NFL pedig megtiltotta a stadionokban a Hernandez-mezek viselését.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek