Sport

Dubajban lazít Szalai Ádám és Kabát Péter is

Turcsik Norbert

Létrehozva: 2013.12.16.

Dubaj lett a kedvenc téli úti céljuk a magyar focistáknak. A látványosságok megtekintése mellett a vásárolgatás és az új év köszöntése is vonzza a dúsgazdag városba a játékosokat.

Szalai Ádám és titkolt szerelme

A Schalke csatárára is ráfér a pihenés. Hosszú, nehéz, klubváltással spékelt, a válogatott szempontjából csalódással végződő éven van túl. Ádám csinos, ám a közvélemény elől tudatosan elrejtett, magyar barátnőjével kel útra Dubajba.

Tudomásunk szerint Szalaiék is valamelyik arab felhőkarcolóban bulizzák át a szilveszter éjszakát.

Gulácsi Péter és Dia

A Salzburg kapusa – aki tegnap még osztrák bajnokin védett – kedvesével, Diával szintén úgy döntött, hogy a homokdűnékre épült, égbe nyúló luxushoteljeiről is elhíresült Dubajban tölti az ünnepeket.

A fiatalok az elmúlt években Angliában karácsonyoztak, ahol a szülők mindig meglátogatták őket, ezúttal azonban elmarad a közös ünneplés. A kéthetes kikapcsolódás csúcspontja Péter és Dia számára az új év köszöntése lesz az arab világban.

Kabát Péter és Adrienne

Az Újpest csatára és modell kedvese, Adrienne rutinos látogatója az egzotikus tájaknak. A legutóbbi bahamai nyaralást ezúttal az Emírségek felfedezése követi. A szerelmesek először Abu-Dzabiba repülnek, ahol vásárlás, a Forma–1-es pálya, valamint a Zájed sejk-mecset meglátogatása vár rájuk.

Szilveszterezni Dubajba ruccannak át, ahol a barátok is csatlakoznak hozzájuk. A programok között szerepel többek közt egy vacsora elköltése a Burdzs al-Arab egyedülálló, hétcsillagos luxusszállodában, no és a Bahamákon már megismert, Dubajban is megtalálható Atlantis Hotel kaszinó részlegében Péter néhány órát biztosan eltölt majd pókerezéssel.

Futács Márkó és Gitta

A Diósgyőr hórihorgas csatára szépségversenyt is nyerő szerelmével, Gittával tegnap utazott el Dubajba, ahol öt napot töltenek el karácsony előtt. Márkó elárulta, volt már az olajkészleteiből meggazdagodó emírségekbeli városban, amely nagyon megtetszett neki, ezért úgy döntöttek, ott pihenik ki az esztendő fáradalmait. A támadó hozzátette, az ünnepekre sok-sok ajándékkal térnek haza.

Fotó: Fejér Bálint

Fapadossal a sivatagba

Habár anyagilag jól el vannak eresztve a focistáink, azért a pénztárcájuknak ők sem az ellenségei. Valamennyien egy Budapestről induló, fapados légitársasággal utaznak Dubajba. Két személyre a repülőjegy 260 ezer forintot kóstál, emellett 90 ezer forintba kerül a vízum a világ leggyorsabban fejlődő, arab kirakatvárosába. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek