Sport

Mitől szenved a Győr?

(t. n.)

Létrehozva: 2013.11.25.

A várakozások alatt szerepel a bajnoki címvédő Győr. A mezőkövesdi vereség a gyengécske ősz mélypontja. A bennfentesek szerint Pintér Attila nem tudja tűzben tartani bő keretét.

Enyhén szólva visszafogott teljesítményt nyújt az ősszel a címvédő, a pillanatnyilag ötödik helyen álló Győr.

A kifogástalan körülmények között készülő együttes nagyon gyenge kezdés után –négy döntetlen, egy vereség – némileg magára talált, elkezdte gyűjtögetni a pontokat, ám időközben azért becsúszott egy kecskeméti pofon, a hétvégi súlyos mezőkövesdi zakó (0-3) pedig végképp rámutatott, a jelenlegi ETO nem áll stabil lábakon.

Noha Pintér szerint a vesztes meccseken is jobban játszott ellenfeleinél a csapat, az edző ezúttal elismerte, gondok akadtak a játékosai hozzáállásával. Ez egyben ön­kri­tika is, hiszen ki más tehetne azért, hogy a futballisták jobban pörögjenek, mint maga az edző? Folyosói pletykák szerint a gondokat részben az gerjeszti, hogy a zöld-fehéreknek nagyon bő, harmincas keretük van, sokan nem jutnak elég játéklehetőséghez a bajnokikon.

A védelemben a két szerb, Lazar Sztanisics 0, Vladimir Djordjevics 180, a támadóknál a román Mihai Nicorec 0, a salvadori Rafael Burgos 192, Lázok János pedig csak 250 percet játszott az ősszel az NB I-ben. A bizalmat nem érző futballistákat szinte lehetetlen tűzben tartani – vagy legalábbis Pintérnek nem igazán sikerül...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek