Sport

Bajnok lett Gergely, az összeszurkált bokszoló

tn

Létrehozva: 2013.11.20.

Csaknem halálos késszúrást ejtettek az év első napján Sávoly Gergely bokszolón, aki mára túltette magát a támadáson, és magyar bajnoki címet szerzett az ifik között.

Kész csoda, hogy a tavaly szilveszter éjjelén egy szigethalmi mulatóban hét késszúrással megsebzett bokszoló, Sávoly Gergely egy­ál­ta­lán visszatérhetett a ringbe, de hogy a súlyos sérüléseiből felépülve egészen a magyar bajnoki címig küzdi magát, arra szavakat is nehéz találni.

Márpedig az MTK 18 esztendős öklözője a minap az utolsó ifis évében az ország legjobbja lett a nehézsúlyúak között, holott az arcát, a szívtájékát és a combját is több döfés érte.

– Erős mezőnyben lettem bajnok, junior Eb-ezüstérmes ellenfelet kellett legyőznöm a döntőben – mondta el Sávoly. – Jövőre már a felnőttek között versenyzem, célom, hogy kijussak a 2016-os olimpiára. Hála istennek, ma már nem gondolok a vérengzős éjszakára, nincsenek fájdalmaim, nem kell utókezelésekre járnom.

Sávoly elárulta, az őt és birkózó barátját, Bozsányi Gergőt ért emberölési kísérlet ügyében még mindig zajlik a büntetőeljárás J. Jónással és unokatestvérével, V. Róberttel szemben. – Szinte hetente járok a tárgyalásokra, bízom benne, hogy az elkövetők hamarosan megkapják a méltó büntetésüket – magyarázta a friss bajnok bokszoló.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek