Sport

Vidéki Nikit királynővé koronázzák

szabó

Létrehozva: 2013.09.16.

Bár a birkózó-vb-n nem lép szőnyegre a kiskunfélegyházi Vidéki Nikolett, mégis a dobogó legfelső fokára állhat, ugyanis megnyerte a budapesti verseny alkalmából rendezett szépségkirálynő-választást.

Csütörtökön kocsiba ül a kiskunfélegyházi Vidéki família, és a főváros felé veszi az irányt, a Papp László sportarénában ugyanis megkoronázzák a juniorválogatott birkózónőt. Igaz, ezért egyetlen meccset sem kell nyernie – három hónapos online szavazáson választották szépségkirálynőnek félmillió lájkolással.

Azért sportolóként is megérdemli az elismerést, hiszen félegyházi otthonában nem kevesebb mint százhúsz érmet őriz – a birkózás mellett atlétikából –, de lovasnak sem utolsó. A Jogász nevű nyolcéves ménnel imád vágtázni. Ráadásul az örökmozgó Nikiről az is kiderült, hogy gond nélkül teljesíti a maratoni távot.

A jó tanuló birkózónő az érettségi után rendőrtiszti főiskolára készül, de a hivatásos hadsereg is vonzza. Édesanyja, Andrea megjegyezte, kaptak pikírt megjegyzést Niki királynői címére, mondván, a lánya ne celeb legyen, inkább a szőnyegen bizonyítson. Ám a mama szerint az élcelődők csattanós választ kapnak majd, ha Niki indul a riói nyári olimpia birkózóviadalán.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek