Sport

Kómában tartják a diszkóbalesetben megsérült focistát

Bors

2013. szeptember 3. kedd 21:15

Ma dől el, hogy felébresztik-e a mesterséges kómából Babarczi Tamást, az Üllés focistáját, aki öt barátjával együtt vasárnap hajnalban szenvedett autóbalesetet, írja a Délmagyarország.

Vasárnap egy hatfős társaság autója csapódott az út menti árokba Szeged környékén. A rendőrség közlése szerint az autót vezető N. Zsófia ­ittasan ült a volán mögé. Az egyik sérült, Tóth Máté életét egy megálló autós mentette meg, aki nyomókötést tett a halántékára. Babarczi Tamás nem volt ilyen szerencsés, élet és halál között lebeg.

– Az orvosok szerint szerdáig eldől Tamás sorsa. Koponya- és tüdősérüléseket szenvedett, az állkapcsa három helyen is eltört. Jelenleg mesterséges kómában tartják a fiatal focistát – mondta Polgár Attila, az Üllés edzője. – Az egyik kedvenc játékosom. Tamás nagyon megbízható fiú, három éve dolgozik a foci mellett. Szombaton kiállt a házuk elé nemrég vett BMW-jével, és megegyeztek az édesapjával, ha hívja, elmegy érte a diszkóba. Nem tudom, mi történhetett, miért nem telefonált – mondta az edző.

Polgár Attila arról is beszámolt, három felnőtt és egy ifi játékosa utazott a balesetet szenvedett Golfban, egyikük életét a helyszínen megálló autósok mentették meg. – Tóth Máté halántékán megsérült egy ér, egy arra haladó autó sofôrje nyomókötéssel állította el a vérzést. Egy másik játékos térde pedig összezúzódott, még nem tudni, mi lesz vele. Tamásért csak imádkozni tudunk – búcsúzott az edző.

A delmagyar.hu-n nagy indulatokat váltott ki az egyik hozzászóló, aki a diszkóból hazaigyekvők felelősségét firtatta, mondván: a legtöbb effajta baleset megelőzhető lenne. A rendőrség tájékoztatása szerint ugyanis az autó sofőrje ittas volt. A kocsiban utazó Makra Gergő a Facebook-oldalán megosztotta egy aggódó édesanya posztját:

„Soha nem kívánom azt az érzést, amikor hajnalban azzal ébresztenek egy szülőt, hogy a gyermeke autóbalesetet szenvedett... Csak arra kérem a vádaskodó hozzászólót, hogy jusson majd eszébe a legnagyobb bánatában, amikor valaki segítő kezet nyújt felé, hogy ő ezt nem tette meg…”

További cikkek

Egészség

Komoly változás, szívátültetése után megszólalt Fazekas Róbert

Küzdelem

Csollány Szilveszter ötven napja van kómában, Zacher Gábor szerint van remény

Ez is érdekelhet

kemma.hu

Busz akadt el a tatabányai halálos baleset helyszínénél

metropol.hu

Sokkoló történetet osztott meg Merkely Béla: 70 napig küzdött életéért az oltásellenes apa – Videó!

life.hu

"Szépek az ikrek!" - Tolvai Reni mellei felborzolták a kedélyeket, nem bírnak magukkal a rajongók

magyarnemzet.hu

Zsíros megbízást kapott Lamperth Mónika a bajai városvezetéstől

bama.hu

Megfenyegették a kozármislenyi háziorvost az oltások beadása miatt

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

mindmegette.hu

Ha igazán házias ízekre vágysz: így készül a savanyú becsinált leves

vg.hu

Hivatalosan egyetlen magyar iskolában sincs zárás az ötödik hullám alatt

nemzetisport.hu

Válogatott: már nem Fehér Csaba az MLSZ szakmai igazgatója

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 22.: Különös látomásokat, álmokat jeleznek a bolygók

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak