Sport

Három golyót kapott a lábába a profi játékos

Bors

Létrehozva: 2012.12.04.

Ismert pókerjátékost próbáltak kirabolni a lakásában, azt feltételezve, hogy a bőre alatt is pénzt lapul, s valószínűleg otthon tartja az egész vagyonát – számolt be a www. machopoker.hu

Theo Jorgensenre, a dánok profi pókerjátékosára három férfi törte rá az ajtót a Koppenhágától nem messze fekvő szigeten található lakásában. A rablók pénzt követeltek, s ugyan a dán zsugás átnyújtott nekik némi zöldhasút, a betörők nem hitték el, hogy mindössze annyi van nála, ezért először angolul tovább követelőztek, majd az egyikük elveszítette a fejét és háromszor lábon lőtte Jorgensent. Mindezt úgy, hogy a pókeres felesége is otthon tartózkodott, akit szintén fegyverrel tartottak sakkban, így nem tudott segíteni a férjén.

Végül a rablók feladták a kutatást és a vallatást, s gyorsan távoztak, a nő pedig azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket.

Jorgensent rögtön a kórházba szállították és az állapota a hírek szerint stabil, olyannyira, hogy Facebook oldalán már jelezte is, hogy felépül és köszöni az aggódást.

Theo azt is elmondta, hogy régóta tudatában van annak, bármikor megtörténhet vele hasonló eset, ezért amennyire tudott, felkészült a ház védelmére, ám a fegyveresek ellen nem volt semmi esélye.

A rendőrség mindeközben nagy erőkkel keresi az elkövetőket, egyelőre azonban nem nyilatkoztak arról, hogy van-e már gyanúsítottjuk az ügyben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek