Sport

Futballban is penge Federer

j.

Létrehozva: 2012.12.12.

El volt ájulva a kölcsönös megtiszteltetéstől Pelé és Roger Federer. A dél-amerikai körúton szereplő teniszező mezt cserélt a futball-legendával.

A tenisz és a futball két félistene találkozott egymással Sao Paolóban. A dél-amerikai „vajaskenyértúrán” lévő, 17-szeres Grand Slamgyőztes Roger Federer kihasználta az alkalmat és felkereste otthonában minden idők egyik legjobb labdarúgóját, Pelét. A Fekete Gyöngyszem imádja a teniszt, s 72 éves korában is, amikor csak teheti, pályára lép.

– Szeretek teniszezni, s nagy megtiszteltetés ért azzal, hogy a sportág legjobbja meglátogatott – adta hírül a Twitteren Pelé, aki dedikált pólót kapott a svájci csillagtól. – Roger a pályán és az életben is a legnagyobb.

– Boldog vagyok, hogy bemutattak Pelének, régi álmom vált valóra ezzel – nyilatkozta Federer, aki a 60-as évek brazil mezét kapta ajándékba a focilegendától. A Sao Paoló-i gálán egyébként futballtudását is bemutatta a publikumnak. Látszódott rajta, hogy ebben a sportágban is megállta volna a helyét, csodás labdaérzéke van…

Pelé egyébként ezúttal is felhasználta az alkalmat arra, hogy odaszúrjon a Gerd Müller gólrekordját megdöntő Lionel Messinek, mondván, a Barca argentin zsenijének fejjátéka nem éppen tökéletes. Nem beszélve arról, hogy ő – mármint Pelé – sokkal komplexebb játékos volt…

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek