Sport

Böhn: ártatlan az ügyben Heidi

j.

Létrehozva: 2012.12.18.

Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya megvédi volt kedvesét, Heidi Lökét, aki a magyar–norvég elődöntő előtt tette nyilvánossá: immár nem alkotnak egy párt.

Óriási érdeklődés előzte meg a magyar–norvég női kézilabda Európa-bajnoki elődöntőt, s nem csak azért, mert mindkét országban roppant népszerű a sportág, hanem azért is, mert mindenki úgy tudta: a magyarok norvég kapitánya, Karl Erik Böhn élettársi kapcsolatban áll honfitársával, az ellenfél egyik legjobbjával, Heidi Lökével.

Nálunk és Norvégiában is erre a családi összecsapásra fűzték fel a mérkőzés beharangozóját, ám kiderült: Böhn és Löke nem alkot egy párt, nem sokkal a mérkőzés előtt közleményt adott ki a norvég szövetség a szakításukról.

Itthon persze mindenki felháborodott, mondván nagyon rosszkor jött az időzítés, de Böhn megvédi Lökét.

– Engem és Heidit is folyamatosan hívtak az újságírók, mindenkit az érdekelt, milyen lesz egymás ellen csatázni – mondta Böhn. – Nem csoda, hogy Heidinél elszakadt a cérna, s a harmincadik telefonos megkeresésnél elmondta, hogy mi már nem alkotunk egy párt. Nem hiszem, hogy szándékosan akart rosszat, a norvég szövetség és a norvég sajtó már csak kihasználta ezt a tényt, nekik van szerepük abban, hogy ilyen ívet futott be ez a történet, őket nem tudom és nem is akarom megvédeni. Rossz volt az időzítés, ahogy korábban is mondtam: hátba támadtak.

A szövetségi kapitány már külön is költözött Heidi Lökétől, de egyelőre nem tudja, hogy Győrben vagy Budapesten fog élni, hiszen eddig éppen Löke miatt lakott a vidéki városban, munkája inkább a fővároshoz köti. A szakítás részleteiről azonban nem akart beszélni.

– Nem érdemel több szót a dolog, így hozta az élet, ennyi, mindketten megyünk tovább a magunk útján – zárta mondandóját az Európa-bajnokságon bronzérmet nyert magyar válogatott szakvezetője.

A győri klubban egyébként nem tudtak arról, hogy Löke magánélete ilyen nagy fordulatot vett, azt viszont mindenki észrevette, hogy a norvég játékos, aki egyébként a Győr légiósa, milyen indulattal játszik a magyarok ellen. Böhn viszont lezártnak tekinti a témát, Löke számára már csak a múlt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek