Sport

Továbbra is hibátlan a Bayern

j

Létrehozva: 2012.09.23.

A Schalke és az exgelsenkircheni Manuel Neuert szidalmazó szurkolók sem tudták zavarba hozni a Bayern Münchent. A bajor csapat újra győzött, és egyelőre megállíthatatlan a német bajnokságban.

Feleslegesen aggódott Arjen Robben a honfitársa, Klaas-Jan Huntelaar miatt. A Bayern München holland támadója szerint a Schalke csatárát egy századmásodpercre sem szabad magára hagyni, árnyékként kell követni 90 percen keresztül. Ráadásul még nem lőtt bajnokin gólt a Bayernnek...

Nos, ehhez képest nem jelentett igazán nagy veszélyt a Gelsenkirchenben vendégeskedő bajorok kapujára. Pedig nem mehettek biztosra az eddig hibátlan müncheniek, elvégre eddig szerényebb ellenfelekkel kellett mérkőzniük.

– Imponáló, hogy idén milyen nyugodtan és önbizalommal telve játszik a Schalke – udvariaskodott Jupp ­Heyn­ckes, a bajorok mestere, mintha megfeledkezett volna arról, hogy csapata eddig mindössze két gólt kapott. – Mi is jól kezdtünk, erősödött is a csapat, joggal reménykedhettünk.

Manuel Neuer is reménykedett, egyrészt hogy jól fog védeni, másrészt pedig abban, hogy nem fogja szájon vágni egyik hazai szurkoló sem. Korábban, a kupasiker után ugyanis egyikük ököllel fejezte ki nemtetszését amiatt, hogy Neuer tavaly nyáron a München kedvéért otthagyta a Schalkét.

Nos, a harmadik percben most is megtalálták a hálóôrt, óriási füttykoncerttel jutalmazták rögtön az elsô szép védését. Toni Kroos és Thomas Müller azonban a szünet után végképp ­elné­mította a füttyögőket, mert mindketten sikeresen vették be a hazai kaput, míg Huntelaarnak és társainak sehogy sem jött össze a gólszerzés. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek