Sport

Tízmilliós házat vesz szüleinek Harcsa Zoltán

(szabó)

Létrehozva: 2012.09.28.

A gyermeki szeretetet Harcsa Zoltánról lehetne megmintázni. A londoni olimpia ötödik helyezett bokszolója tízmillió forintot, ötkarikás prémiumát ajánlotta fel szüleinek egy családi ház megvásárlására.

Bár Zoli titkon dobogós helyezést remélt, ötödik pozíciója is elismerésre méltó, hiszen tizenkilenc évesen szerezte meg. Az Unio Sport Kispest ifjú pofonosztója amellett, hogy hamarosan megkezdi főiskolai tanulmányait – sportmenedzser szeretne lenni –, gondol a ­szü­leire is.

– Édesapám, idősebbik Harcsa Zoltán egykor maga is ökölvívó volt, de mivel három gyermeket kellett felnevelnie édesanyámmal, hátat fordított a ringnek, maradt a munka, ma is víz- és gázszereléssel foglalkozó vállalkozó – újságolta ifjabb Harcsa. – Mivel a szüleim régi vágya volt a mostani, Telepy utcai harmadik emeleti, 80 négyzetméteres lakásból elköltözni, nekik adom a tízmillió forint olimpiai prémiumomat.

Zoli bátyja, Norbert már különköltözött a családtól, a barátnőjével él, ám tizennégy éves húga, a Fradiban kézilabdázó Rebeka és ő maga is a Telepy utcában lakik a szülőkkel. Az olimpikon elárulta, Kispesten szeretnének egy családi házat venni.

– A szüleim döntik el, hol lesz az új családi fészkünk. Mivel édesapám örök szerelmét, a bokszot adta fel azért, hogy mi, gyerekek vigyük valamire, természetes, a millióimmal fejezem ki neki örök hálámat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek