Szörfözve tanulhat angolul! (x)

Szinte mindent átalakított, gyorsabbá, könnyebbé tett a világháló. Miért lenne ez alól kivétel a nyelvtanulás? Az információs szupersztráda nyújtotta előnyök és a magyar fejlesztők zsenialitása azt kínálja, ami az angolul tanulóknál idővel megcsappan: lelkesedést!

Persze, mindenkit más és más motivál. Van, akit a divat, a lakberendezés a gasztronómia vagy a technikai újdonságok, mást a sztárokról szóló pletykák, a gyereknevelés, illetve a világ eseményei, netán a természet és az ember alkotta csodák érdekelnek. S itt a kulcs! Az iloveangol.hu internetes oldalra bármely, bennünket érdeklő angol nyelvű szöveg bemásolható, melyet az online alkalmazás nem lefordít, hanem kiszótároz. A számunkra új szavak, általunk megadott nehézségi fokozat szerint azonnal, interaktív módon kerülnek a virtuális szógyűjteményünkbe, valamint képes, hangos virtuális szókártya-paklinkba. Nem csak a szót vagy a kifejezést, de annak írásmódját, kiejtését, jelentését is könnyen és gyorsan megtanulhatjuk, sőt, mp3-hangfájlban is megkaphatjuk, így akár utazás közben, hallgatva is megjegyezhetjük azokat.

Mindent tud iloveangol.hu, csak a kommunikációhoz elengedhetetlen nyelvtant nem? Szó sincs róla! A bennünket érdeklő témakörökben előforduló nyelvtani szabályokat is megtanítja a rendszer, könnyen értelmezhető, jól áttekinthető módon.

Mit kapunk még? Többek közt speciális leckéket, tematikus videókat, nyelvtanuló-gyakorló játékokat, s a bővülő tudásunkat a rendszer által kínált módokon tesztelhetjük, mi több, egy ingyenes online konzultációra is bejelentkezhetünk!

Akkor tanulhatunk, ahol és amikor kedvünk tartja, s annyit, amennyi időnk éppen akad. A szakemberek szerint akár napi 10-15 perc angolozás is elég lehet a fejlődéshez.

Ja, és nincs tankönyv, munkafüzet, de még a szótárvezetéssel sem kell bajlódnunk, mindent megold az iloveangol.hu internetes oldal. A világújdonságnak számító módszer minőségére pedig a BBC Learning English és az Euronews tartalomszolgáltatása is garancia.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors