PR Cikkek

Engedd el a sorbanállást! Intézd online hiteledet (x)

Címkék
hitel

Bors

Létrehozva: 2021.10.12.

Rettentő idegesítő órákon keresztül sorban állni egy ügyintézésnél. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mennyi ideig tart a kellemetlen várakozás, és ráadásul kárba veszett időnek érezzük, mivel nem teszünk ilyenkor semmit. A legtöbb esetben még szórakoztató társaságunk sincsen.

Forrás: Freepik

Tehát mi az, amit mindenki szeretne? Elkerülni a sorbanállást. Sokmindent adott nekünk a digitális kor, többek között az online bankolást és még valamit: az online hitelügyintézést. Talán még azok közé tartozol, akik fejében a hitelfelvétel egy hosszadalmas, fárasztó, időigényes és kiszámíthatatlan folyamat? Ennek nem kell így lennie, hiszen mára már nagyok sok bank kínál hiteleket online ügyintézéssel, így több kellemetlenséget is elkerülhetsz, sőt akár pozitív élménnyé is válhat számodra a hitelfelvétel folyamata.

Melyek a legnépszerűbb hitelek itthon?

Nem csökken a hitelek népszerűsége, ezért még mindig a lakásvásárlási hitel, a babaváró hitel és a személyi kölcsönök vezetik a toplistát. Ezek közül a személyi kölcsön számít a legfelkapottabbnak, mivel nagyon egyszerű elintézni és akár pár nap alatt az igénylő bankszámlájára érkezik az összeg.

A babaváró hitel a CSOK mellett nagyon kedvelt konstrukciónak számít, mivel egyszerű és átlátható a feltételrendszere. Szabadon felhasználható, maximum 10 millió forint igényelhető, és a leghosszabb futamidő 20 év.

A lakáshitelek piacán nagy a választék. Mind államilag támogatott, mind piaci hitelek elérhetőek többféle célú (lakásépítés, korszerűsítés, felújítás, bővítés) felhasználásra.

A személyi kölcsönök emelkedő népszerűségét az okozza, hogy szabadon felhasználható az igényelt összeg, és ingatlanfedezetre sincsen szükség az igényléséhez. Általában egészségügyi költségekre, eszközvásárlásra vagy tanulási célra igénylik. De tényleg bármilyen cél szóba jöhet.

Mik az online hitel előnyei?

A legnagyobb előnyei az online hitelnek a kényelem és a gyorsaság. Nem kell órákat sorban állnod felesleges időpazarlással, és kikerülheted a végeláthatatlanul hosszú ügyintézési folyamatot. Egyes online hiteleknél akár már másnap a számládon lehet az igényelt összeg. Nincsen szükség személyes kapcsolatfelvételre sem.

Ha mégis segítségre lenne szükséged az ügyintézés közben, vagy kérdéseid vannak a konstrukciókkal kapcsolatban, online segítséget is kérhetsz a chat operátoroktól. A kényelem pedig adott, hiszen internet segítségével bárhonnan intézkezdhetsz, legyen az akár az otthonod, akár kedvenc kávézód vagy parkod. Úgy intézkedsz, ahogy neked tetszik. Ott és ahol neked a legtökéletesebben megfelel.

Mire figyelj ha hitelt szeretnél felvenni?

A hitelfelvétel előtt, mindenképpen érdemes pár dolgot átgondolnod. Az online hitelek esetében pedig, amikor könnyedén és gyorsan van lehetőséged hitelt felvenni, még jobban ajánlott ezekre a kérdésekre egy kis időt szánnod, hogy biztosan jól dönts.

Mekkora hitelösszegre van szükséged?

Érdemes egy jó költségtervvel alátámasztani az igényed, és utánajárni a lehetséges és akár költséghatékony opcióknak. Mindig nagy a csábítás, hogy jóval többet vállalj, mint amire valóban szükséged van, ezért érdemes ezt kicsit átgondolni, hogy mi az az összeg, amiért valóban hajlandó vagy több éves hitel kötelezettséget vállalni.

Milyen törlesztőrészlettel és milyen hosszú futamidőre érdemes felvenned a hitelt?

Itt több tényezőt is vizsgálj meg. Egyrészt, hogy mekkora az az összeg, amit biztosan ki tudsz fizetni havonta. Ne csak a jelenlegi pénzügyi helyzetedet vedd alapul, hanem akár egy olyan szituációt is, amikor hosszabb ideig kevesebb jövedelemmel számolhatsz a jövőben. Minél hosszabb a futamidő, annál nagyobb a bizonytalanság a visszafizetésnél.

Milyen kamatokkal kell visszafizetni az összeget?

Tény, hogy igazán jelentős összeg különbségek lehetnek az egyes bankok ajánlatai között. Minden esetben szánj időt arra, hogy a lehető legtöbb ajánlatot összehasonlítod egymással. A hitel típusától függ, hogy melyik pénzintézet tud kedvezőbb ajánlatot adni. Erre egyáltalán ne sajnáld az időd, hiszen nagyon sokat spórolhatsz vele.

Egy kis megtervezettséggel és előkészítéssel ma már egy hitelfelvétel szinte gyerekjáték. Több olyan digitális eszköz is segíti a folyamatot, amelyek lehetővé teszik az online hitel gyors, zökkenőmentes és kényelmes ügyintézését. Ha mindez nem lenne elég a döntéshez, biztos lehetsz abban, hogy felkészült és kedves ügyintézők várják a kérdéseidet.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158457_auto_resized.jpg
origo.hu

A pornós bokszoló és a dögös focistafeleség együtt alázzák a Chelsea edzőjét - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27465_resized.jpg?avcount=1714132817
origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161183_auto_resized.jpg
life.hu

Közfelháborodás kísérte Bridget Jonesként, övé a Golden Globe egyik legkínosabb pillanata

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164686_auto_resized.png
hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164010_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156590_auto_resized.jpg
vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27464_resized.jpg?avcount=1714132817
origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141352_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714132817
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165050_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Támadás történt a kaposvári plázában: mutatjuk a fejleményeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714132817
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/woAE6jUjR-kVkgi9VB7aI1E_SSAXQMEe1vD5NL5OiwA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYmY2ZmQ3ZTU2YjQ4Zjg4OTM0MGM0NWMwYTExNDE2.webp
PR Cikkek

Innovációval a gyerekek életéért (x)

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/EmEZ3r1EEnwp0FED-fq0w7hbQBNi3f5n9WOx5xxWlyI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwOTQ4MzFhN2ZlNTQyMThiYWI1MjJiYzgzOWY3ZTc0.webp
PR Cikkek

Fedezze fel a ragyogó mosoly lehetőségeit! (x)