PR Cikkek

Alkotó Energia – Újra! Magazin: Zöld utat a színeknek! (x)

Címkék
újság

Bors

2021. május 20. csütörtök 18:00

Az MVM Paksi Atomerőmű gondozásában megjelenő Újra! Magazin a tavaszi után, újfent inspiráló, színes lapszámmal jelentkezik májusban.

Forrás: MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

A tavasz, még ha néha őszies beütéssel is, de visszavonhatatlanul megérkezett, és hozta magával a megújulást. Már vártuk, hogy újrakezdhessük a megszokott életünket, napsütéssel, életkedvvel fűszerezve. 

De biztosan ezt akarjuk? Onnan folytatni, ahol a járvány előtt abbahagytuk??? – teszi fel a kérdést köszöntőjében Iványi Krisztina, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt kommunikációs főszakértője.

„Nagyon remélem, hogy erre a kérdésre sokan inkább azt mondják majd, hogy újrakezdést szeretnének. Újrakezdést, amelynek során hasznosítjuk az elmúlt bő egy év tapasztalásait és tudását. Újrakezdést, amelyben már komolyan vesszük a környezeti és társadalmi krízisek lehetőségét – mert épp most élünk át egy világjárványt, és azt az érzést, hogy bizony velünk is bármikor megtörténhet az, amiről korábban csak az újságokban olvastunk.”

A lapszám alcíme: Zöld utat a színeknek!, amely nem csak a tartalmát, hanem a témákat tekintve is a szemnek, léleknek oly fontos színeket járja körbe, elismert művészek, kézművesek, bloggerek, segítségével.

Wertán Sárától, az @aboutahome blog szerzőjétől ezúttal ötleteket kaphatnak egy alapos nyár eleji, környezettudatos nagytakarításhoz, tisztítószer receptekkel. Krivarics Dittával, a legnagyobb magyarországi „otthonkommandóssal” készült interjút a tavaszi lapszámban olvashatták, most viszont a kiskertek gondozásához ad környezettudatos tippeket. Böjtös Kinga, Vizitkártya rovatában a magyar Frida Kahlót, Németh Hajnal Aurórát mutatja be, aki rózsakoszorújával, lázsiás nyakékeivel, népviseletre hajazó outfitjével lazán utat tör a szürke tömegben, illetve Lehoczky Krisztina festőművésznél tett látogatása során megtudta, hogy a bennünk rejlő gondolatokat színekkel, motívumokkal, jelképekkel is kifejezhetjük. Iványi Orsolya, a Vichy Neovadiol Változókor nagykövete arról mesél az Újra! élek című rovatában, hogy miként vált belőle kortalan nő, ami igencsak motiváló - nem csak - a középkorú hölgyek számára. 

Balázs Lilla enteriőrtervező bevezet a hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető munkájába, valamint tanácsokat is ad az otthonunk átalakításához, színesítéséhez. Ugyancsak hasznos tippeket kapunk Zsolnai Balázstól, az Urban Jungle Budapest növényorvosától és Nagy Jucótól, a Balkonada bloggerétől a sikeres otthoni növényápoláshoz és termesztéshez. Kalandos utazásra repít a Káli-medence ékszerdobozát, Salföldet bemutató videó, illetve az átfogó cikk a térségről. Szintén interjút olvashatnak, valamint videót láthatnak a lélekre is pozitívan ható mandalafestészetről Nagy Zsuzsa tolmácsolásában, illetve megismerkedhetünk Fodor Orsi faldijáznerrel is. A Mandragora Design egyedi cipőiről és a Mökki Desing környezettudatos falmatricák készítőivel Bánhidi Dóra beszélgetett, no és ezúttal is remek ötletekkel, megvalósítással szolgál az olvasóknak a színes dekorációk készítéséhez Thuróczy Zoltán, a lakbear bloggere. 

Életutak, színes ötletek, inspiráló gondolatok, hasznos tanácsok egyéniségektől, úttörőktől, szakemberektől a DIY és környezetmódos életmód híveinek, és azoknak, akik még nem indultak el felfedezni ezt a csodálatos világot.

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

MSZP: Brüsszeli jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy a kormány cserbenhagyta az oltottakat

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek nyugodt éve lesz, végre jön a megérdemelt pihenés

origo.hu

130 éve született Oliver Hardy, a Stan és Pan-filmek népszerű színésze - galéria

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

ripost.hu

Gyilkolt az erős szél: gyerekek közé zuhant egy leszakadó faág, meghalt a 14 éves Patrik Nyitrán

ripost.hu

Nagyon odatette: kemény posztot írt Djokovics kapcsán a magyar orvos

mandiner.hu

„Elképesztő sorok voltak” – írta Jámbor az aláírásgyűjtésről, aztán jött Hont, és megmutatta a valóságot

origo.hu

Ez történik most a Szuezi-csatornában ott, ahol az Ever Given tavaly keresztbe fordult