PR Cikkek

Vigyázz, kész, szezon! Így készülj az év melegebbik felére (x)

Bors

2021. április 15. csütörtök 12:43

Minden nyár végén elönti az embert valami furcsa érzés az idő relativitásával kapcsolatban: egyszerre olyan, mintha egy szempillantás alatt röppenne el az a néhány hónap, miközben kicsit örökkévalóságnak is tűnik a programokkal sűrűn tűzdelt tavasz és nyár. Aztán ahogy bele rohanunk a nyirkos és hűvös télbe, úgy illan el az is és már csak azon kapjuk magunkat, hogy lassan ismét nyithatjuk a nyári szezont.

Forrás: Canva

Sokan ilyenkor ráeszmélnek, hogy a különböző kisebb-nagyobb ünnepek során felcsúszott több-kevesebb súlyfeleslegnek mennie kell a bikiniszezonra, ezért kora tavasszal őrült fogyókúrázásba és edzésbe kezdenek. Ez azonban sajnos a kezdeti lelkesedésből csak ritkán növi szokássá magát.

Ennek a legfőbb oka, hogy általában a terv nem a hosszú távú, lassabban látványossá váló, ám tartós életmódváltás, hanem a villámgyors drasztikus változás. Pedig azt mindnyájan tudjuk, hogy hamar munka ritkán jó: akkor miért akarjuk mégis az “olcsó” megoldást? Ha te is szeretnéd formába hozni magad a szezonra, inkább kérd szakemberek (edző, dietetikus stb.) tanácsát.

Ahogy melegszik az idő, változik a természet is, és ezzel együtt megnő az igényünk arra, hogy több időt töltsünk a szabadban. Nem véletlen, hiszen a szabadidőt a jó levegőn tölteni és madárcsicsergést hallgatni kiváló stresszoldó hatással bíró program.

Ezért érdemes betervezni egy-két hétvégi kirándulást, vagy ha arra nincs is idő, egy séta a parkban vagy egy rövid napfürdőzés bárhol a szabadban, mindenképp hasznos lehet.

Elsősorban azoknak, akik egész nap íróasztalnál ülnek munka közben, de mindenki másnak is fontos kihasználni a jóidő nyújtotta lehetőségeket!

Aki rendelkezik saját nyaralóval, azoknak ilyenkor érdemes felkészíteniük az ingatlant a nyári szezonra. A tavaszi nagytakarítás és a lomtalanítás minden évben elengedhetetlen, valamint ilyenkor már meg lehet nyitni a kerti csapokat és be lehet szerezni minden hiányzó szerszámot, berendezési tárgyat és minden kiegészítőt, amire a víkendezés során szükség lehet. A szeszélyes tavaszi időjárás nem szabhat határt annak, hogy a hétvégi házadban tölts néhány pihentető napot akár a kánikula beköszönte előtt is. Ha nem téliesített az ingatlan, még mindig beszerezhetsz valamilyen mobil fűtést, hogy biztosan ne fázz odabent.

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

borsonline.hu

Aggasztó számok: Hatalmasat ugrott a koronavírus-fertőzöttek száma

life.hu

Az intenzívre került a magyar énekesnő: "Olyan rosszul lettem, hogy elájultam a vécében"

vg.hu

Világrekorder híd épül Sátoraljaújhelyen

vaol.hu

Elfogták a Szentpéterfánál katonákra lövő moldáv embercsempészt

origo.hu

Alapfunkció tűnt el érthetetlenül az iPhone 13-ból

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

origo.hu

Soha nem látott híd épül Sátoraljaújhelyen

vg.hu

Magyarországnak még sohasem volt ekkora értékű aranytartaléka

life.hu

Durva fotót tett közzé Farkasházi Réka: így nézett ki a műtétje után

mandiner.hu

Oltassuk vagy ne a gyereket? – szakértő válaszol a Mandinernek

origo.hu

Gigantikus, 21 ezer milliárd forint értékű felvásárlást hajt végre a Microsoft