PR Cikkek

Hogyan lehet stabil műfogsorom minden pillanatban? (x)

Bors

2021. február 20. szombat 01:00

Fogaink elvesztésével hozzávetőlegesen 87 %-kal csökken a rágóerő! A műfogsor jó használhatóságának elengedhetetlen feltétele a stabilitás. A nem jól rögzített műfogsor könnyen el tud mozdulni a helyéről. Azonban van megoldás: az implantátumokkal stabilizált műfogsor. A műfogsorrögzítési eljárással a rágóerő és stabilitás óriási mértékben növelhető.

NÉZZE MEG Knapovics Gyulával készült beszámolót a rögzített műfogsorról! KATTINTSON A VIDEÓRA!

„Én úgy gondoltam, hogy a műfogsor problémámmal kapcsolatban nem a bátyámat vagy a szomszédot kérdezem meg, hanem egy szakembert. Ő ért hozzá. Katasztrófálisan néznek ki az egyfogas emberek és én ezt nem akartam. Boldog vagyok, mert csodásan tudok enni.”

Ne higgye, hogy egyedül van problémájával! Sok-sok embernek ugyanaz a panasza! 

A teljesen fogatlan páciensek többsége a műfogsor stabilitásának csökkenésére panaszkodik. Lehetnek esztétikai problémák is, de előfordul, hogy a páciens beesett arcvonásait, mély ráncait szeretné az új fogsorral korrigálni. 

A fogatlanság következtében az arc beesetté, ráncossá válik. Ehhez hozzájönnek még az időskori elváltozások. Megfelelő fogpótlással ezek a tünetek jelentős mértékben csökkenthetők.

Milyen legyen az új műfogsorom?

A fogszín meghatározásakor fontos a páciens életkora, neme, bőrszíne, előző fogpótlásának, vagy természetes fogazatának színe. A természetesség kedvéért sokszor érdemes eltérni a szabályos fogfelállítástól és enyhén rendelleneset alkalmazni. Érdemes kerülni a hófehér, természetellenes fogszínt. 

Alkalmas vagyok-e műfogsorviselésre?

A műfogsor stabilitását nagyban befolyásolja az a környezet, az élő szövet, amelyre a protézis készül. Bizonyos esetekben a fogsorkészítésnél használatos anyagokkal szemben allergiás reakciók is fellépnek a használat során, azonban ma már készíttethet olyan fogsort is, amely allergén anyagot nem tartalmaz. 

Mi az implantátumos protézisrögzítés lényege?

Az implantátumokat helyi érzéstelenítés mellett az ínyen keresztül helyezik el az állcsontba. Az apró implantátumok íny fölé kiemelkedő gömbfejű végére pattintható rá a műfogsor, amelybe beépítenek egy speciális gumigyűrűs patentházat, mely rácsúszik az implantátum gömbfejére. Ez a rendszer biztosítja a műfogsor stabilitását.

A protézisrögzítési eljárás olyannyira népszerű és eredményes, hogy a közelmúltban 3 rangos elismerést is kapott. 

Az eljárás elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat; a Magyar Tudományos Akadémia nevével fémjelzett Dél-Alföldi Innovációs Díj II. helyezését és immár a Magyar Brands Nagydíjat is.

A rögzítési eljárást már több mint 4000-en végeztették el. A műfogsorrögzítési eljárásról további információkat olvashat ezen az oldalon: https://fixfogsorsales.hu/

Korábbi cikkünket a témában ezen az oldalon olvashatja. Kérjük, kattintson ide: Teljes élet műfogsorral? Igen lehetséges!

További cikkek

PR Cikkek

A kapcsolati erőszak ne legyen többé tabutéma! (x)

PR Cikkek

A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM (x)

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

origo.hu

Veszélyes buborékra figyelmeztet Európa leggazdagabb embere

hirtv.hu

A rendőrség törte rá az ajtót: a konyhájában találták meg holtan a népszerű színészt

vaol.hu

Holttestet találtak Bozsokon, bűnügyi helyszínelők is vannak a helyszínen - fotók

mindmegette.hu

11 kiadós ebéd hétvégére, amely elkészül 30 perc alatt

origo.hu

Az ország, ahol a világ összes híres épületét lemásolták - galéria

metropol.hu

Rusvai Miklós elárulta, hazánkban ekkor érhet véget a járvány

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

mandiner.hu

The Economist: A tagok megbánták, hogy beengedték az EU-ba Magyarországot

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban