PR Cikkek

Vörös veréb – Jennifer Lawrence elcsábít (x)

Bors

Létrehozva: 2018.02.26.

Dominyika Jegorova odaadó gyermek, aki bármi áron megvédi édesanyját. Prímabalerina, aki a végsőkig feszítette korlátait. Mestere a csábításnak és manipulációnak…

A karrierje végét jelentő sérülés után Dominyikából könnyű préda válik a Veréb Iskola, egy titkos hírszerzési szolgálat számára, akik kivételes fiatalokat tanítanak arra, hogy testüket fegyverként használják. Hamarosan Dominyikából válik a legveszedelmesebb Veréb. Össze kell egyeztetnie új énjét azzal, aki egykor volt; nemcsak saját, hanem kedves ismerősének élete is veszélyben forog, köztük egy CIA-ügynöké, aki minduntalan győzködi: ő az egyetlen ember, akiben a lány megbízhat.

A Jason Matthews regényéből készült filmet Francis Lawrence rendezte, aki már dolgozott együtt a Dominyikát játszó Jennifer Lawrence-szel. “Az utolsó Az éhezők viadala-film sajtókörútján mesélte el Francis a sztorit” – eleveníti fel a színésznő. “Arról beszéltünk, mennyire más személyiség Dominyika mindazoktól, akikhez addig szerencsém volt. Ifjúkora óta kihasználja testét a kormány; kezdetben a balett-tudásáért fizetik, végül a Veréb-programba kényszerítik. A Veréb Iskola jelenetei első olvasatra irtó ijesztőek voltak számomra. Most először várt rám, hogy… teljesen ledobjam a textilt a vásznon, de volt benne valami felszabadító. Sose vállalnék olyat a figuráimmal, amit én magam kényelmetlennek érzek. De Dominyika innentől kezd hatalmat gyakorolni, azokon is, akik irányítani akarják, és átéreztem ezt az erőt benne. Az igazság az, hogy Dominyikát a testével képezték ki, de végül az elméjével győzedelmeskedik.”

A Vörös veréb című filmet március 1-től vetítik a magyar mozik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek