PR Cikkek

Süvítsen a nyárba az Év Autójával! (x)

Címkék
autó

Bors

Létrehozva: 2017.06.27.

Senki és semmi sem maradhat ki a legtutibb nyaralásból! Az európai Év Autója 2017. győztese, a Peugeot 3008 SUV igazi szabadidő-autó, amellyel – bárhová is tartson – az autózás valódi szabadidős élmény! Egyszerre dögös, sportos, modern, játékos és tekintélyt parancsoló, áramvonalas megjelenése garantáltan figyelemfelkeltő, teljesítménye, extrái és tágas belső tere akkor is tökéletesen érvényesül, ha az egész családdal nyaralni készül!

Tekintélyes, 591 literes csomagtere szinte mindent elnyel, amire a família aprajának és nagyjának szüksége lehet egy közös, egy vagy kéthetes kikapcsolódás során. A be és kipakolást pedig a speciális, kihúzható csomagtartó-alj teszi könnyeddé.

A vezetés és az utazás élményét a jövőbiztos belső dizájn, a luxuskényelem és a biztonságérzést támogató technológiák sora garantálja. A 360 fokos parkolókamera segítségével gyerekjáték a beállás, az automata vészfék autókat és gyalogosokat egyaránt érzékel, a továbbfejlesztett kipörgésgátló a legnehezebb útviszonyokhoz is maximálisan alkalmazkodik, a lejtmenet szabályzó pedig a merészebb lejtőkön teljesít tökéletes szolgálatot.

Az i-Cockpit magasra helyezett, személyre szabott grafikájú, nagyméretű, okostelefon-kompatibilis érintőképernyős kijelzője egyszerre kínál hibátlan információs és irányítóközpontot. Ráadásul az i-cockpit Amplify az összes érzékszervét rabul ejti a választható képernyő színeivel és belső hangulatvilágításaival, illatvarázslataival és mesterien programozott Focal Hifi Prémium audioélményeivel. A nyolcpontos masszírozóülések jóvoltából a hosszú, fárasztónak tűnő utak végén is frissen szállhat ki a Peugeot 3008 SUV-ból.

Túl szép, hogy igaz legyen? Pedig az, sőt! Most a DunaAutónál 5 év vagy 100 ezer kilométer garancia, s akár 1,15 millió forint árelőny is jár az Év Autójához. Peugeot 3008 SUV – vigye magával munkába, randevúra, esküvőre, nászútra, családi nyaralásra vagy csak az autózás élményéért!

További információért kattintson az alábbi linkre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek